Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΕλένη Χατζίδου: Με ρωτούσαν γιατί είμαι με τον Ετεοκλή που έχει την...

Ελένη Χατζίδου: Με ρωτούσαν γιατί είμαι με τον Ετεοκλή που έχει την αναπηρία και όχι με κάποιον εφοπλιστή

«Εγώ τους συνάντησαν αυτούς, αλλά δεν ξέρουν ότι το γνωρίζω» είπε με τη σειρά του ο Ετεοκλής Παύλου

Η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε στον τηλεοπτικό αέρα, πως όταν είχε γνωρίσει τον Ετεοκλή Παύλου, υπήρχαν άνθρωποι που το επέκριναν.

Η παρουσιάστρια είπε στον αέρα του «Breakfast@Star» ότι: «Με το που γνώρισα τον Ετεοκλή και είδαν ότι είμαι με έναν άνθρωπο που έχει αυτού του είδους την αναπηρία, με ρωτούσαν “εσύ γιατί είσαι με αυτόν;”. Το διανοείστε; Και μετά που είδαν πώς είμαστε, τον χαρακτήρα του και πώς μου φέρεται, μου έλεγαν “πω πω, πώς θα βρούμε κι εμείς έναν Ετεοκλή;” Μα με τα μυαλά που έχεις δεν θα βρεις ποτέ».

Με τη σειρά του, ο σύζυγός της και συμπαρουσιαστήςτης, είπε: «Εγώ τους ανθρώπους αυτούς τους είδα μετά, τους συνάντησα και μιλήσαμε, δεν ξέρουν ότι το γνωρίζω. Είναι λογικό να σου δημιουργούνται τέτοιες απορίες αλλά τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, για να λειτουργήσουν σωστά πρέπει να είναι ανοιχτά».

Τότε, η Ελένη Χατζίδου είπε: «Από το κοντινό μου περιβάλλον οι φίλες μου είχαν περισσότερο την περιέργεια το πώς είναι στο σπίτι, στη σχέση. Υπήρχαν όμως και άνθρωποι που μου έλεγαν “εσύ θα μπορούσες να είσαι με έναν εφοπλιστή”»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ