Καινούργιου μετά το σχόλιό της για τον Μπέο: «Με απείλησαν, στέλνουν από τον Βόλο ότι θα έρθουν να με βρουν»

1300

«Να φοβάμαι να γυρίσω και σπίτι μου, μένω και μόνη μου να με βρει τίποτα» είπε στον τηλεοπτικό αέρα

Οι χυδαίες δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου για τον Στέφανο Κασσελάκη, επισκίασαν την ημέρα των εκλογών και έγινε το θέμα συζήτησης για όλες τις εκπομπές, την επομένη.

Οι παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης και όχι μόνο, στάθηκαν απέναντι στα όσα είπε ο δήμαρχος Βόλου στην επινίκια ομιλία του. Ανάμεσά τους και η Κατερίνα Καινούγιου που με ένα tweet, σχολίασε «Σοκ και δ(μπ)έος».

«Χθες έβαλα ένα Story και ένα Tweet για τον Αχιλλέα Μπέο. Δεν καταλαβαίνεις πόσα υβριστικά μηνύματα δέχτηκα. “Άντε ρε νούμερο” γράφουν, με απειλούν ότι θα έρθουν να με βρούνε και κάτι παλαβά. Θέλω να πιστεύω ότι αυτός δεν είναι ο ελληνικός λαός, δεν είναι συνάνθρωποί μας. Να φοβάμαι να γυρίσω και σπίτι μου, μένω και μόνη μου, να με βρει τίποτα…» είπε στο «Super Κατερίνα».

Όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε τον λόγο, τόνισε: «Δεν ήταν μια στιγμή έκρηξης, είχε στοχοπροσήλωση. Είναι ένα χυδαίο παραλήρημα, ενός άκρατου ρατσισμού, δολοφονώντας χαρακτήρες με ευκολία τεράστια. Εδώ είναι δολοφονία και ανήκει στον χώρο της δικαιοσύνης, πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας. Είναι ρατσιστής και χυδαιοπαραληρεί παντού. Εισαγγελέας!».

https://www.protothema.gr/