Ο Μπέος πήγε να μιμηθεί τον Κασσελάκη, αλλά έπεσε: Η τούμπα του Δημάρχου στην κεντρική του ομιλία (vid)

389

Ο πρόεδρος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, θέλησε να αντιγράψει τον Στέφανο Κασσελάκη, ωστόσο το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό.

Η επική είσοδος του Αχιλλέα Μπέου στην ομιλία του είναι αυτή που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Ο Δήμαρχος του Βόλου και πρόεδρος της τοπικής ομάδας θέλησε να μιμηθεί τον Στέφανο Κασσελάκη στην κεντρική του ομιλία στην πόλη της Μαγνησίας, λίγο πριν τις αυτοδιοικητές εκλογές της προσεχής Κυριακής, ωστόσο είχε ένα μικρό ατύχημα. 

Συγκεκριμένα ο Αχιλλέας Μπέος επιχείρησε να πηδήξει στην σκηνή αντί να χρησιμοποιήσει τα σκαλοπάτια. Κάπου φαίνεται ότι παραπάτησε με αποτέλεσμα να βρεθεί στο έδαφος. Αμέσως σηκώθηκε, χαμογέλασε και χαιρέτησε τον κόσμο που βρισκόταν μπροστά από το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού του.

Να θυμίσουμε πως πριν μερικές μέρες, ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφτηκε το ο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας με σκοπό να δει από κοντά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες γίνεται η εκπαίδευση και η ανάπτυξη δεξιοτήτων, αλλά και ποιες είναι οι δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζουν.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε όμως η είσοδος του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Εργαστήρι. Ο Στέφανος Κασσελάκης, όπως φαίνεται και στο 1:06 του βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, τρέχει και περνά με χαρακτηριστική ευκολία κάτω από τα κάγκελα, λίγο πριν μπει στην αίθουσα των μαθητών.

Δείτε την τούμπα του Αχιλλέα Μπέου στο 05:00

https://www.sportal.gr/