Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΑντώνης Τσαπατάκης: Φλέρταρα κοπέλα στα μπουζούκια, μου λέει «έλα» και προφανώς δεν...

Αντώνης Τσαπατάκης: Φλέρταρα κοπέλα στα μπουζούκια, μου λέει «έλα» και προφανώς δεν μπορούσα να πάω

«Όταν έκατσα στο καρότσι ήρθε και με βρήκε έξω, μου είπε “χίλια συγγνώμη δεν το είχα καταλάβει”» δήλωσε – Δείτε το βίντεο

Μια ιστορία από τα μπουζούκια θυμήθηκε ο Αντώνης Τσαπατάκης, την οποία και διηγήθηκε σε συνέντευξή του.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής κολύμβησης, ήταν καλεσμένος στο κανάλι της Zoe Pre στο YouTube και μίλησε για όσα δεν στρεί από την καθημερινότητά του, ως άτομο με εδικές ανάγκες.

Όταν κλήθηκε να διηγηθεί μια αστεία ιστορία που θυμάται, ο ίδιος ανακάλεσε στη μνήμη του ένα βράδυ που είχε πάει στα μπουζούκια με τους φίλους του και προσπάθησε να φλερτάρει με μια κοπέλα, η οποία δεν είχε καταλάβει ότι δεν μπορεί να πάει ο ίδιος να της μιλήσει.

«Είχα πάει είχα πάει στα μπουζούκια με τους φίλους μου ήμασταν πιτσιρικάδες τότε ξέρεις φλερτάραμε και τέτοια. Υπήρχε απέναντι ένα κορίτσι που μου άρεσε. Προφανώς δεν μπορούσα να πάω εκεί πέρα της μιλήσω, δεν μπορούσα να σηκωθώ γιατί καθόμουν στην καρέκλα κιόλας με τα στενά τα πράγματα εκεί τότε στα μπουζούκια που και ακόμα είναι τελοσπάντων» είπε αρχικά.

Δείτε το βίντεο στο 29ο λεπτό

Στη συνέχεια, θυμήθηκε: «Τι θα κάνω, την κοίταζα μέχρι να με δει και εντέλει με είδε. Της κάνω “έλα εδώ” μου λέει “όχι έλα εσύ”. Της λέω “δεν μπορώ”. Ξέρεις τώρα αυτά με παντομίμα. Πέρασε η ώρα δεν ήρθε. Όταν έκατσα στο καρότσι… βασικά τους φίλους μου να με πιάνουν έτσι, επειδή σου λέω ήταν στενά… έρχεται και με βρίσκει έξω μου “λέει πραγματικά δεν θέλω να σου πω τίποτα κάτι άλλο απλά χίλια συγνώμη δεν το είχα καταλάβει” ε και έτσι έδεσε καλύτερα το φλερτ».

Φωτογραφία: NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

https://www.protothema.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ