Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLife & StyleNight Ride 2023: Καβάλησαν τις αγαπημένες τους μοτοσυκλέτες, διέσχισαν νύχτα την Πελοπόννησο...

Night Ride 2023: Καβάλησαν τις αγαπημένες τους μοτοσυκλέτες, διέσχισαν νύχτα την Πελοπόννησο για να δουν το χάραμα την ανατολή του ήλιου

Στο NIGHTRIDE 2023, συγκεντρώθηκαν 30 μοτοσυκλέτες με 37 μοτοσικλετιστές και μοτοσικλετίστριες από όλα τα μέρη της Ελλάδας.

Μια Ετήσια βόλτα που διοργανώνεται κοντά στις μέρες της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου και ξεκινά με την Δύση του ηλίου οδηγώντας ολονυχτίς τις μοτοσυκλέτες, παρέα με το φεγγάρι, ως την Ανατολή του επομένου ήλιου.

Πιο συγκεκριμένα, για τη μοναδική αυτή εμπειρία κατεύθασαν μοτοσικλετιστές από Κω, Αθήνα, Πύργο, Καλαμάτα, Πάτρα, Αίγιο, Λεωνίδιο και άλλα μέρη της χώρας μας, για να απολαύσουν παρέα με τις δίτροχες «ερωμένες» τους, όπως αποκαλούν τις μηχανές τους, πάνω από 300 χιλιόμετρα νυχτερινής οδήγησης.

Όλα κύλησαν με ασφάλεια, χαμόγελο και εκείνη τη διάθεση που τίποτα δεν αφήνεις να σου τραβάει το μυαλό από την απόλαυση. 

Το φετινό NIGHTRIDE είχε σαν αφετηρία για το ηλιοβασίλεμα το σημείο Αλυκές στην Κάτω Αχαΐα και μέσω ορεινών διάδρομων, φωτισμένων με το σχεδόν ολόγιομο φεγγάρι, κατέληξε για την Ανατολή του ηλίου στο χωριό “Πέρα Μελανά” κοντά στο Λεωνίδιο.

Η νυχτερινή αυτή διαδρομή πραγματοποιήθηκε στις 29/7/2023 και αποτελεί τη φετινή συνέχεια μιας σειράς παρόμοιων εκδηλώσεων που πραγματοποιεί ή ομάδα RideWild

Όπως μας δήλωσαν μέλη της ομάδας

«Πέρασε στην μοτοϊστορία μας, όπως και στην ταξιδιωτική βιβλιοθήκη τού RideWild.gr, αλλά κυρίως στις καρδίες όλων όσοι συνοδηγήσαμε και το απολαύσαμε. Άλλη μια βόλτα από αυτές που αγαπάμε στο RideWild.gr.

Που δεν νοιάζει κανέναν, ποιος είσαι, τι μηχανή έχεις ή ονόματα και δήθεν ταμπέλες, από αυτές τις μοναδικές εμπειρίες οδήγησης με καλή παρέα και πολλά χαμόγελα.

Από τους διοργανωτές και όλη την ομάδα στο RideWild.gr/forum ένα μεγάλο και ειλικρινές ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και πάντα όρθιοι… εις το επανιδείν! »

#KEEPitsimpleRIDE

Ακολουθεί το βιντεάκι της ομάδας με το ταξίδι τους

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ