Δασοπυροσβέστης καταγράφει με κάμερα τη μάχη με τις φλόγες στα Καλύβια: Καλό κουράγιο παλικάρια μου

147

«Όλοι μαζί στα δύσκολα» εγραψε στη λεζάντα του βίντεο ο δασοπυροσβέστης από την 1η ΕΜΟΔΕ

Ένα συγκλονιστικό βίντεο από τη μάχη με τη φωτιά στον Κουβαρά που δόθηκε τις προηγούμενες ημέρες ανήρτησε δασοπυροσβέστης από την 1η ΕΜΟΔΕ που επιχείρησε στο συγκεκριμένο μέτωπο.

Το βίντεο στο TikTok ξεκινά με το όχημα που μεταφέρει τους δασοπυροσβέστες να περνάει μέσα από τους καπνούς και τις φλόγες ενώ στη συνέχεια η δράση περνάει στη μάχη με τις φλόγες από κοντινή απόσταση.

Στα επόμενα πλάνα οι δασοπυροσβέστες με τσουγκράνες και φτυάρια προσπαθούν να σβήσουν τις εστίες φωτιάς που θα μπορούσαν να προκαλέσουν νέα μέτωπα.

«Καλό κουράγιο παλικάρια μου» ακούγεται να τους λέει ένας ασπρομάλλης κύριος με τους δασοπυροσβέστες να επιχειρούν, στη, συνέχεια σε σπίτι ενώ προσπαθούν να ανακουφίστουν τα μάτια τους με τεχνητά δάκρυα.

Ο δασοπυροσβέστης που ανήρτησε το βίντεο έχει συμπεριλάβει τέλος φοβερά πλάνα από νυχτερινή μάχη με τις πύρινες φλόγες.

Δείτε το βίντεο

@ioannidisjonas Just get the job done #firefighter #firefightertiktok #commando #forest #nature #fire #rescue #airborne ♬ original sound – Jonas Ioannidis

Ο ίδιος δασοπυροσβέστης πριν από μερικές ημέρες είχε καταγράψει σε βίντεο και την προσπάθεια που κατέβαλε ο ίδιος και οι συνάδελφοί του κατά την αντιμετώπιση της μεγάλης φωτιάς στη Νάξο, την περασμένη εβδομάδα.

https://www.protothema.gr/