Ο γύπας της χρονιάς – Πήγε για ραντεβού με άγνωστη στο First Dates και αυτός την “έπεσε” στη Ζενεβιέβ

497

Ο 19χρονος Μανώλης Τσικριτσάκης από το Ηράκλειο της Κρήτης εμφανίστηκε στο First Dates του Star και μεταξύ άλλων είπε ότι φλέρταρε τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, αλλά η παραγωγή το έκοψε στο μοντάζ.

«Δήλωσα συμμετοχή, γιατί είχα χάσει ένα στοίχημα με κάποιους φίλους. Το ραντεβού με τη Ραφαέλα δεν με ενθουσίασε, μετά από κάποιο σημείο, βαρέθηκα. Πήγα εκεί για την πλάκα μου, όχι για σοβαρό σκοπό», ανέφερε ο 19χρονος παίκτης του First Dates.

Advertisement

«Θα προτιμούσα να έβγαινα ραντεβού με τη Ζενεβιέβ, φαίνεται πολύ όμορφη. Τη φλέρταρα στην αρχή αλλά μάλλον το έκοψε η εκπομπή», αποκάλυψε μεταξύ άλλων.

Ωστόσο δεν αρκέστηκε σε αυτό αλλά μίλησε και για τον εαυτό του, την παλιά του σχέση που ήταν «συνδυασμός Τζένιφερ Λόπεζ και Ατζελίνα Τζολί» ενώ όπως είπε είναι παλαιών αρχών.

«Δήλωσα πως είμαι άντρας παλαιών αρχών, διότι δεν διασκεδάζω με τον ίδιο τρόπο που διασκεδάζει η σημερινή νεολαία, π.χ να ακούω αυτά τα μοντέρνα, να ακούω αυτά τα σκουπίδια. Είναι τρόπος συμπεριφοράς, ο τρόπος που μιλάει κάποιος» είπε ο 19χρονος παίχτης του First Dates

«Καθένας λέει τα δικά του», απαντά για τις δηλώσεις του που προκάλεσαν αντιδράσεις – και όχι άδικα- στο Twitter.

Advertisement

«Τα είχα με μία μεγαλύτερη ήταν 10 χρόνια μεγαλύτερη. Σαν άντρας έχω υψηλά standards, θέλω η κοπέλα που θα είναι δίπλα μου να είναι μία καλλονή, μεταξύ Τζένιφερ Λόπες και Αντζελίνα Τζολί» είπε.

«Η κοπέλα που τα είχα, που ήταν 10 χρόνια μεγαλύτερη, είχε το σώμα της Τζένιφερ Λόπεζ και το πρόσωπο της Αντζελίνα Τζολί, για το λόγο αυτό μου ήρθαν αυτές οι δύο προσωπικότητες στο μυαλό» είπε για την αναφορά του στην κάμερα του First Dates.

Ο 19χρονος Μανώλης δεν παρέλειψε βέβαια να σημειώσει ότι δεν είναι ελεύθερος και ότι όταν πήγε στο First Dates ενώ ήταν με την κοπέλα του, η οποία ωστόσο το εξέλαβε όλο πολύ χιουμοριστικά.