Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΤαλαιπωρημένος με κοντό ξανθό μαλλί: Ο Sin Boy εμφανίστηκε έτσι μετά τις...

Ταλαιπωρημένος με κοντό ξανθό μαλλί: Ο Sin Boy εμφανίστηκε έτσι μετά τις φήμες και είναι πραγματικά αγνώριστος

Με ανανεωμένη εμφάνιση κυκλοφορεί πια ο Sin Boy, μετά την εξαφάνισή του και τις μακάβριες φήμες που διαδίδονταν.

Ο τράπερ, σε μία φωτογραφία που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, φαίνεται διαφορετικός από το ντεμπούτο του στον χώρο, πριν από μερικά χρόνια.

Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που εκείνος και μέλη της οικογένειάς του, για αρκετές ημέρες, άφηναν να κυκλοφορεί η φήμη ότι είναι νεκρός. Μια φήμη που πήγαζε από αναρτήσεις τους, φωτογραφίες στο internet, αποχαιρετιστήρια stories τους και την άρνησή τους να πάρουν επίσημα θέση για την τύχη του καλλιτέχνη.

Αρκετά γρήγορα έγινε αντιληπτό ότι όλο αυτό ήταν άλλη μία επιλογή του Sin Boy, προκειμένου να σοκάρει, να διαφημιστεί και να τους κάνει όλους να ασχολούνται μαζί του, αλλά όχι μέσω της μουσικής του.

Εξάλλου, το ίδιο έχει κάνει και στο παρελθόν, κατεβάζοντας όλο το υλικό του από του Youtube.

Εκτός από το να προκαλεί, του αρέσει επίσης να αλλάζει ραγδαία την εμφάνισή του, αλλάζοντας κυρίως τα μαλλιά του. Μακριά κόκκινα μαλλιά, πράσινα, πολύχρωμα, με ανταύγειες, κοντά μαύρα μαλλιά, όλα τα έχει δοκιμάσει ο τράπερ, τα τελευταία χρόνια.

Αυτή την φορά, ο Sin Boy έκανε ακόμη μία αλλαγή, καθώς έβαψε τα μαλλιά του κατάξανθα, ενώ κουρεύτηκε με κοντό αγορέ μαλλί. Ο ίδιος θέλησε να δείξει τη νέα του εμφάνιση στο instagram, φορώντας ένα φανελάκι.

Όπως ήταν φυσικό, η φωτογραφία γέμισε με χιλιάδες like, αλλά και σχόλια, από ακολούθους που περίμεναν αυτή την ανάρτησή του και αναρωτιούνται αν η αλλαγή στην εμφάνισή του συνδέεται με την κυκλοφορία κάποιου νέου κομματιού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ