Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΠανέμορφη ξανθιά και 10 χρόνια μικρότερη του: Η νέα σύντροφος του Ντέμη...

Πανέμορφη ξανθιά και 10 χρόνια μικρότερη του: Η νέα σύντροφος του Ντέμη Νικολαΐδη είναι η κολλητή της Καινούργιου

Ανάμεσα στο πλήθος στην φιέστα της ΑΕΚ για το πρωτάθλημα ξεχώρισε ο Ντέμης Νικολαΐδης με τη νέα του σύντροφο.

Σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ! και τη Λυδία Πολίτη, πρόκειται για την Αλεξάνδρα Νικολαΐδου, η οποία είναι κατά 10 χρόνια μικρότερή του και γνωρίστηκαν στα τέλη του 2022 μέσω κοινών φίλων.

«Είναι πολύ ερωτευμένοι. Ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει αλλάξει πολύ τελευταία, είναι πολύ χαρούμενος» λέει πηγή στο περιοδικό, ενώ όπως γίνεται γνωστό, εδώ και λίγο διάστημα μένουν κάτω από την ίδια στέγη.

Οι δικοί τους άνθρωποι λένε, μάλιστα, ότι η σχέση τους βασίζεται στον «αλληλοθαυμασμό και στον αλληλοσεβασμό».

Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου είναι κολλητή της Κατερίνας Καινούργιου και ήταν μία από τις φίλες της που έδωσαν το παρών στο πάρτι γενεθλίων της «ΚατΚεν» την Πρωτομαγιά.

Την Αλεξάνδρα όμως την έχουμε γνωρίσει πριν από δύο δεκαετίες από τη συμμετοχή της σε δημοφιλή σειρά. Ήταν πριν περίπου 27 χρόνια όταν βγήκε στον τηλεοπτικό αέρα το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Καληνύχτα μαμά» μέσα από τη συχνότητα του ANT1, στην οποία η Νικολαΐδου υποδύθηκε την κόρη της Λίλας Καφαντάρη.

Μεταξύ των ηθοποιών που πρωταγωνιστούσαν τότε ήταν η Λίλα Καφαντάρη, η Ηρώ Μουκίου, η Μαρί Κωνσταντάτου, η Κατερίνα Μουτσάτσου και άλλοι, ενώ τον ρόλο της μικρής Μαργαρίτας ενσάρκωνε η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου.

Σήμερα η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου είναι 38 χρονών και δεν θυμίζει σε τίποτα την μικρή «Μαργαρίτα», αφού είναι μια εντυπωσιακή καλλίγραμμη γυναίκα. Η ίδια δεν συνέχισε με την υποκριτική, ύστερα από την συμμετοχή της στην συγκεκριμένη σειρά αλλά επέλεξε να ασχοληθεί με την μόδα και την ομορφιά και έχει το δικό της κατάστημα ρούχων.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης και τα likes του

Από τότε που έφτιαξε προφίλ στο Instagram ο Ντέμης Νικολαΐδης, άρχισε να ακολουθεί και τα παιδιά του και τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, τον αγαπημένο της κόρης του, Μελίνας.

Στις αρχές Ιανουαρίου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μέσα από την εκπομπή της «Happy Day», είχε αποκαλύψει ότι ο Ντεμίνιο (σ.σ. έτσι τον προσφωνούσαν οι φανατικοί οπαδοί της ΑΕΚ) έχει γνωρίσει τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη και έχει δώσει την έγκρισή του στην κόρη του. «Ο Ντέμης χαίρεται, επειδή η κόρη του είναι ευτυχισμένη και σε καλά χέρια. Η μαμά του Αλέξανδρου συμπαθεί τη Μελίνα και ο Ντέμης γνώρισε τον Αλέξανδρο και έχει την έγκρισή του και ο trainer πηγαίνει συχνά στο Λονδίνο και περνάνε πολύ ωραία μαζί», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ