Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΘοδωρής Μαραντίνης: "Έχω δώσει στη Σίσσυ Χρηστίδου 173.568 ευρώ από τότε που...

Θοδωρής Μαραντίνης: “Έχω δώσει στη Σίσσυ Χρηστίδου 173.568 ευρώ από τότε που χωρίσαμε”

Τα δικαστήρια με την παρουσιάστρια, η συνεπιμέλεια, το ποσό διατροφής και οι διαρροές

Ξανά στην επικαιρότητα βρέθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου, μετά την προβολή ρεπορτάζ που έφερε στο «φως» τη δικαστική απόφαση για την επιμέλεια των παιδιών τους.

Πληροφορίες της εκπομπής «Πρωινό», ανέφεραν ότι το δικαστήριο έδωσε την επιμέλεια στην παρουσιάστρια, ωστόσο ο τραγουδιστής περνάει φυσικά, χρόνο με τα παιδιά του.

Σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή που παραχώρησε στην ίδια εκπομπή, ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε για τα δικαστήρια με την πρώην σύζυγό του, τη συνεπιμέλεια, το ποσό διατροφής και τον χρόνο που περνά με τους γιους του.

«Προφανώς και δεν το διέρρευσα εγώ»
«Δεν θυμάμαι πόσα είναι τα δικαστήρια. Ίσως να είναι λιγότερα από επτά. Εγώ απάντησα σε μία αίτηση που έγινε από την άλλη πλευρά. Η απόφαση αυτή βγήκε πριν από 6 μήνες, αν ήθελα εγώ να κάνω κάτι σημαία, θα είχα βγει μόνος μου ή θα είχα βρει ένα άλλο τρόπο να το κάνω. Είναι λίγο περίεργο πώς έξι μήνες μετά, μου δημιουργείται αυτή η απορία, μία απόφαση που βρίσκεται στα δικά μου χέρια, στης Σίσσυς τα χέρια, στους δικηγόρους μας, πώς ξαφνικά ξεφυτρώνουν δικαστικά ρεπορτάζ. Που σημαίνει ότι κάποιος έχει διαρρεύσει κάτι. Δεν ήθελα εγώ να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Προφανώς και δεν το διέρρευσα εγώ» είπε αρχικά.

«Εγώ απλά διεκδικώ κάτι, δεν έχασα κάτι»
«Έγιναν δύο δικόγραφα, η Σίσσυ ζήτησε έξι πράγματα, τα οποία απορρίφτηκαν και τα έξι. Εγώ ζήτησα δύο και εγκρίθηκε το ένα. Νομίζω ότι είναι προφανές ποιος κέρδισε και ποιος έχασε. Στην πράξη, αν θέλουμε να το πούμε πιο λαϊκά, έδωσε μία ισοπαλία. Σε αυτή τη φάση δεν πήρα τη συνεπιμέλεια και θα κινηθώ νομικά ξανά. Αυτό ήταν ασφαλιστικά μέτρα, για μία προσωρινή διαδικασία. Υπάρχει κι άλλη διαδικασία. Κι επειδή είπατε ότι έχει τελεσιδικήσει, που ήταν πάλι εσφαλμένο, δεν έχει τελεσιδικήσει, που σημαίνει ότι σε αυτή τη φάση δεν έχασα κάτι. Εγώ απλά διεκδικώ κάτι, δεν έχασα κάτι» πρόσθεσε, ο Θοδωρής Μαραντίνης.

«Έχω τα παιδιά από την Κυριακή ως την Τετάρτη»
«Παίρνω τα παιδιά την Κυριακή το πρωί και τα παραδίδω την Τετάρτη, είτε στο σχολείο, είτε στο σπίτι της μαμάς τους. Η συνεπιμέλεια σημαίνει οι άνθρωποι που αποφασίζουν για τα σημαντικά και τα μη σημαντικά θέματα των παιδιών. Τα οικονομικά ορίζονται από την οικονομική δύναμη του κάθε γονέα και τα έξοδα των παιδιών. Ο χρόνος δεν έχει σχέση με τη συνεπιμέλεια. Θεώρησα μετά από κάποιο σημείο, ότι δικαιούμαι να συμμετέχω για τα παιδιά μου, όπως συμμετείχα στα 12 χρόνια γάμου αυτόματα στην απόφαση που θα πάνε τα παιδιά, αν θα κάνουν γαλλικά, δικαιούμαι να έχω λόγο σε αυτό, ή αν θα κάνω ένα ταξίδι στο εξωτερικό να μην πρέπει να παρακαλέσω» συνέχισε ο frontman των Onirama.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ