Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΓιάννης Αϊβάζης: «Πέρασα καρκίνο 6 ετών, θυμάμαι τα πάντα»

Γιάννης Αϊβάζης: «Πέρασα καρκίνο 6 ετών, θυμάμαι τα πάντα»

«Θυμάμαι τους γονείς μου να κλαίνε» ανέφερε ο ηθοποιός

Ο Γιάννης Αϊβάζης παραχώρησε μία συνέντευξη, στην οποία μίλησε για τον καρκίνο με τον οποίο ήρθε αντιμέτωπος, όταν ήταν ακόμη παιδί, αλλά και τις αναμνήσεις από τη δύσκολη εκείνη περίοδο.

Ανάμεσα σε όσα είπε στο «Happy Day» ο ηθοποιός, αρχικά τόνισε για την περιπέτεια με την υγεία του, στα 6 του χρόνια:

«Ήμουν έξι ετών όταν πέρασα καρκίνο. Θυμάμαι της παρακεντήσεις που μου κάνανε και ούρλιαζα. Θυμάμαι τους γονείς μου να κλαίνε. Θυμάμαι τη μητέρα μου να είναι συνέχεια από πάνω μου κι εγώ να τους λέω ότι όλα είναι καλά. Τα πάντα θυμάμαι. Είμαι από τους τυχερούς ανθρώπους που το ξεπέρασα. Τη μέρα που βγήκα από το νοσοκομείο θυμάμαι πολύ έντονα στο προαύλιο που μου είχαν πάρει ένα μπαλόνι».

«Το προηγούμενο βράδυ, άκουγα ουρλιαχτά από το διπλανό δωμάτιο. Ήταν ένα παιδάκι που είχε κι αυτό καρκίνο. Η μαμά μου δε μπορούσε να κοιμηθεί όλο το βράδυ. Κάποια στιγμή το παιδάκι σταμάτησε και το πρωί που ξύπνησα τη ρώτησα τι έγινε το παιδί και εκείνη μου είπε ότι έφυγε στον ουρανό. Κατεβαίνοντας λοιπόν κάτω, θυμάμαι ότι κρατούσα το μπαλόνι και μου έφυγε στον ουρανό και μου λέει η μητέρα μου, “δε πειράζει, πήγε στο παιδάκι πάνω”» πρόσθεσε ο Γιάννης Αϊβάζης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ