Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΆντζελα Δημητρίου: Θα γίνει ξανά γιαγιά - Η κόρη της Όλγα είναι...

Άντζελα Δημητρίου: Θα γίνει ξανά γιαγιά – Η κόρη της Όλγα είναι έγκυος για πρώτη φορά

«Ανυπομονώ, το κοριτσάκι μου θα γίνει μανούλα! Η ζωή μου, το φως μου, γέμισε την ψυχή μου με χαρά», έγραψε στην ανάρτησή της η τραγουδίστρια

Ξανά γιαγιά θα γίνει η Άντζελα Δημητρίου καθώς η κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη περιμένει το πρώτο της παιδί.

Η τραγουδίστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης της κόρης της, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της κόρης της σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Στο φόντο της φωτογραφίας, φαίνεται κι ένα πορτρέτο της ίδιας αγκαλιά με την κόρη της.

«Ανυπομονώ, το κοριτσάκι μου θα γίνει μανούλα! Η ζωή μου, το φως μου, γέμισε την ψυχή μου με χαρά! Είναι για μένα τόσο σημαντική στιγμή που ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας! Παιδιά μου περιμένω με λαχτάρα το μωράκι μας», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε το όμορφο στιγμιότυπο.

Η Άντζελα Δημητρίου έχει ακόμα δυο εγγόνια από τον γιο της, την Αγγελική και τον Παναγιώτη.

Η ανάρτηση της Όλγας Κιουρτσάκη
Με την ίδια φωτογραφία επέλεξε να μοιραστεί το χαρμόσυνο γεγονός και η Όλγα. Όπως γράφει στο κείμενό της μετά από πολλά χρόνια προσπαθειών θα γίνει μητέρα για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Φώτη Λιόση.

«Ευλογία είσαι για την οικογένεια μας που θα μεγαλώσει και θα γεμίσει το σπίτι μας χαμόγελα και ευτυχία. Σε περιμένουμε με ανυπομονησία να σου δώσουμε όλη μας την αγάπη γλυκό μας πλασματάκι @fotios_losis.

Έρχεται η στιγμή που όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ και δεν χάνεις την πίστη σου και την ελπίδα σου στον Θεό, εμφανίζονται μπροστά σου άνθρωποι που μπορούν να σε βοηθήσουν να πετύχεις τα πιο όμορφα σου όνειρα. Ο γιατρός μου ο γυναικολόγος Αναστάσιος Συκουτρής είναι ένας σπουδαίος επιστήμονας που εμπιστεύτηκα και με βοήθησε μετά από αρκετά χρόνια προσπαθειών να έχω σε λίγους μήνες το “μεγαλύτερο θαύμα της ζωής” στην αγκαλιά μου και ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου! Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη προς τον γιατρό μου που αντιλαμβάνεται τις “ανησυχίες” μου, τόσο ζεστός και θαυμάσιος άνθρωπος!

Ευχαριστώ πολύ επίσης και την Γενική & Οικογενειακή Ιατρό μας Κυριακή Σολδάτου, που τα τελευταία χρόνια φρόντισε στο να διορθώσω προβλήματα στην υγεία μου, για να μπορέσω να εκπληρώσω την επιθυμία μου να γίνω μητέρα! Δύο υπέροχοι άνθρωποι!», έγραψε η Όλγα Κιουρτσάκη.Υπενθυμίζουμε ότι η κόρη της Άντζελας Δημητρίου πριν χρόνια είχε αποβάλει, και όπως είχε πει η ίδια, το συμβάν έγινε το 2017, εννιά μέρες πριν από τον γάμο της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ