Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΑλέξης Κούγιας: «Ο Λάκης Λαζόπουλος φαίνεται ότι ήταν ερωτευμένος μαζί μου»

Αλέξης Κούγιας: «Ο Λάκης Λαζόπουλος φαίνεται ότι ήταν ερωτευμένος μαζί μου»

Μαίνεται η κόντρα του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια και του ηθοποιού Λάκη Λαζόπουλου. Μετά τα όσα είπε ο δεύτερος, ο γνωστός δικηγόρος έδωσε τη δική του απάντηση.

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του αποκάλεσε τον Λάκη Λαζόπουλο «νούμερο» και πέρασε σε «αποκαλύψεις» σημειώνοντας ότι «ήταν ερωτευμένος μαζί μου και μάλλον έχει έναν ανικανοποίητο πόθο».

«Τι να πει αυτό το νούμερο τώρα. Αυτός έχει πεθάνει και δεν το ξέρει. Οκτώ χρόνια με παρουσίαζε κοντό, στραβό, ανίκανο, ανύπαρκτο δικηγόρο. Είχε πει ότι λάθος βρήκε η σφαίρα του αστυνομικού που σκότωσε τον Αλέξη Γρηγορόπουλο, ότι η σφαίρα έπρεπε να βρει εμένα. Κάθε εβδομάδα έκανε ολόκληρα σκετς με εμένα. Τι να σου κάνω… Αυτός φαίνεται ότι ήταν ερωτευμένος μαζί μου και μάλλον έχει έναν ανικανοποίητο πόθο που μάλλον έπεσε σε λάθος πρόσωπο», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του «Πρωινού».

Χθες, ο Λάκης Λαζόπουλος κλήθηκε να σχολιάσει την δημόσια παραδοχή του Αλέξη Κούγια, ότι τον έδειρε, χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος. Ο ηθοποιός σημείωσε για τον ποινικολόγο ότι «αφού ομολογεί ο κ. Κούγιας ότι με έχει δείρει, χωρίς να του κάνω τίποτα. Τον ευχαριστώ πολύ που ομολογεί την πράξη του, την ανέντιμη» και άναψε «φωτιές».

Οι δύο άντρες βρίσκονται στα «μαχαίρια» εδώ και χρόνια, ενώ πριν λίγες ημέρες αναβλήθηκε, για δεύτερη φορά, η δίκη με κατηγορούμενο τον Αλέξη Κούγια και μηνυτή τον ηθοποιό, για το μεταξύ τους επεισόδιο στο νυχτερινό Κέντρο «Αθηνών Αρένα», στο οποίο εμφανίζονταν ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή, τον Μάρτιο του 2019.

Ο Λάκης Λαζόπουλος διασκέδαζε στο μαγαζί με παρέα φίλων του, μεταξύ των οποίων βρισκόταν και η Μαρινέλα, όταν φέρεται ότι, του επιτέθηκε ο ποινικολόγος, ο οποίος βρισκόταν σε διπλανό τραπέζι, με τη δική του παρέα.

Η αρχική κατηγορία κατά του Αλέξη Κούγια, μετά από μήνυση του Λάκη Λαζόπουλου, ήταν ελαφρά σωματική βλάβη και συκοφαντική δυσφήμηση, που αφορούσε τα δελτία Τύπου Κούγια κατά Λαζόπουλου. Ωστόσο, με το νέο Ποινικό Κώδικα, το αδίκημα της ελαφράς σωματικής βλάβης μετατράπηκε σε πταίσμα, που παραγράφηκε και παρέμεινε μόνο η κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμησης διά του Τύπου. Η νέα δικάσιμος έχει οριστεί για τις 4 Οκτωβρίου 2023.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ