Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΓιώργος Λιάγκας για Φώτη Σεργουλόπουλο: «Όσοι δεν παίξαμε με Barbie δεν γίναμε...

Γιώργος Λιάγκας για Φώτη Σεργουλόπουλο: «Όσοι δεν παίξαμε με Barbie δεν γίναμε καλοί πατεράδες;»

Δείτε το βίντεο με τα σχόλια του παρουσιαστή

Γιώργος Λιάγκας σχολίασε τις δηλώσεις του Φώτη Σεργουλόπουλου για τον διαχωρισμό που γίνεται στα καταστήματα παιχνιδιών, ανάμεσα σε παιχνίδια για κορίτσια και αγόρια.

Το απόσπασμα με τις δηλώσεις του στην εκπομπή «Μαμά-δες» προβλήθηκε στο «Πρωινό». Ο Φώτης Σεργουλόπουλος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σκέφτηκα “τι κρίμα ένα αγοράκι να μην πάρει μια κούκλα στα χέρια του ή ένα καρότσι να το σπρώξει”. Του αποκλείεις στο μέλλον να γίνει ένας καλός μπαμπάς. χουμε βάλει ότι το αγοράκι θα μεγαλώσει χωρίς να καταλάβει ότι μπορεί να γίνει ένας καλός μπαμπάς, ότι θα βοηθήσει τη γυναίκα του την οικογένειά του, να αλλάξει ένα μωρό».

Ακούγοντας τα όσα είπε, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε: «Το να είναι μία Barbie και ένα αυτοκινητάκι δίπλα – δίπλα δεν είναι κακό, αλλά θα χαθούν φαντάζομαι και οι υπάλληλοι και τα παιδιά».

Στη συνέχεια, τόνισε πως όσοι άνδρες δεν έπαιξαν ως παιδιά με κούκλες, δεν σημαίνει πως δεν έγιναν καλοί πατεράδες.

«Είμαστε κάποιοι, οι οποίοι δεν έτυχε να παίξουμε με Barbie, όχι ότι ήταν κακό να παίξουμε με Barbie, αλλά δεν έτυχε. Το λέω για έναν πατέρα, με τον οποίο έχουμε συναντηθεί μια-δυο φορές, ένας εξαιρετικός πατέρας ο Φώτης Σεργουλόπουλος με μεγάλη τρυφερότητα, αλλά τι σημαίνει, όσοι δεν παίξαμε με Barbie δεν θα γίνουμε καλοί πατεράδες;», δήλωσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ