Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΧρηστίδου-Μαραντίνης: Αλλαγή δεδομένων μετά το αίτημα του τραγουδιστή να ζητήσει τη συνεπιμέλεια...

Χρηστίδου-Μαραντίνης: Αλλαγή δεδομένων μετά το αίτημα του τραγουδιστή να ζητήσει τη συνεπιμέλεια των παιδιών

Τι ενδέχεται να συμβεί αν η παρουσιάστρια έχει περισσότερα εισοδήματα από τον τραγουδιστή – Αποκαλυπτικοί διάλογοι από την αίθουσα του δικαστηρίου

Περίπου 3 χρόνια μετά το διαζύγιο τους, ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου οδηγήθηκαν στα δικαστήρια για την διατροφή των παιδιών τους. Η παρουσιάστρια κατηγορεί τον τραγουδιστή πως δεν πληρώνει τα χρήματα που είχαν συμφωνήσει όταν πήραν το διαζύγιο.

Μια διατροφή η οποία, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά και τα όσα έχουν ακουστεί στο δικαστήριο, ο Θοδωρής Μαραντίνης κατέβαλε συγκεκριμένες φορές, με αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να καταδικαστεί σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή καθώς κρίθηκε ένοχος.

Τώρα ο Μαραντίνης φέρεται να διεκδικεί την συνεπιμέλεια των δυο παιδιών που έχει αποκτήσει με την Σίσσυ Χρηστίδου και η κίνηση του αυτή ενδέχεται να αλλάξει τα δεδομένα για τη διατροφή που κατέβαλλε ο τραγουδιστής στην παρουσιάστρια. Μέχρι στιγμής η παρουσιάστρια δεν έχει αντιδράσει στην απόφαση αυτή.

Αν μετά το αίτημά του τραγουδιστή, το δικαστήριο εκδώσει θετική απόφαση, τότε το ποσό της διατροφής, το οποίο αρχικά ανερχόταν στα 4.000 ευρώ, θα ρυθμιστεί εκ νέου, αναλόγως με τα διαστήματα που θα ορίσει το δικαστήριο να βλέπει τα παιδιά του.

Η δικηγόρος Κατερίνα Μαυροειδή εξήγησε τι θα συμβεί σε περίπτωση που αλλάξει η συνεπιμέλεια, μιλώντας στην εκπομπή «T-live».

«Θα γίνει αλλαγή στο κομμάτι της διατροφής και αλλαγή στην επικοινωνία σε ό,τι αφορά την διατροφή. Και οι δύο γονείς με βάση τη συνεπιμέλεια θα ελεγχθούν φορολογικά και τότε το δικαστήριο θα αποφασίσει τι υποχρεούται ο καθένας για την διατροφή, αλλά και για το χρονικό διάστημα που περνά με τα παιδιά. Αν αποδειχθεί ότι τα εισοδήματα της Σίσσυς Χρηστίδου είναι μεγαλύτερα, τότε μπορεί και να πληρώνει τον Θοδωρή Μαραντίνη για τον χρόνο που περνά με τα παιδιά τους», ανέφερε η δικηγόρος.

Θυμίζουμε πως στο δικαστήριο η Χρηστίδου είχε καταθέσει πως ο πρώην σύζυγός της πλήρωσε τα συμφωνημένα 4.000 ευρώ τους πρώτους 3 μήνες, όμως μετά έδινε μόνο 2.000 ευρώ. Ο Θοδωρής Μαραντίνης κατέθεσε πως δεν έχει τόσα χρήματα να δώσει, καθώς λόγω του κορωνοϊού η δουλειά του έπεσε με αποτέλεσμα να έχει λιγότερα έσοδα, με την πλευρά της Σίσσυ Χρηστίδου να αναφέρει πως ο τραγουδιστής «άλλαξε σπίτι πήρε σπίτι αξίας 80.00 ευρώ έκανε συναυλίες, ένα τηλεοπτικό σόου, συμμετείχε σε ταινία, πήγε ταξίδια στο Λονδίνο και δύο στην Ιταλία. Επίσης, πήγε περιοδεία για να δει τους αγαπημένους του τραγουδιστές, ενώ πήγε τα παιδιά μια εβδομάδα διακοπές στο Κόστα Ναβαρίνο».

Όσον αφορά το σπίτι όμως ο τραγουδιστής της απάντησε πως πληρώνει ενοίκιο 900 ευρώ. Συγκεκριμένα είπε «Μένω στα Βριλήσσια και πληρώνω ενοίκιο 900 ευρώ».

Στο μεταξύ τα όσα κατέθεσαν Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης στη δικαστική αίθουσα, στην οποία βρέθηκαν για τη μη καταβολή της διατροφής για τα παιδιά του από τον τραγουδιστή, βγήκαν στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν μετά τον χωρισμό τους, ο τραγουδιστής διεκδικούσε την τραπεζαρία, το ψυγείο και τον καναπέ από το σπίτι όπου διέμεναν ως ζευγάρι. Μέσα από τη συχνότητα της εκπομπής «Super Κατερίνα» παρουσιάστηκαν οι διάλογοι και όσα κατέθεσαν τόσο οι πρώην σύζυγοι, όσο και ο πατέρας του τραγουδιστή.

Σίσσυ Χρηστίδου:
«Μετά από έναν χρόνο που είχαμε χωρίσει εκείνος ήρθε για να μου ζητήσει τον καναπέ, το ψυγείο και την τραπεζαρία. Τρεις μήνες μετά το διαζύγιό μας σταμάτησε να καταβάλλει το ποσό της διατροφής. Ο Θοδωρής άλλαξε σπίτι, έκανε συναυλίες, ένα τηλεοπτικό σόου, συμμετείχε σε ταινία, πήγε ταξίδια στο Λονδίνο και δύο στην Ιταλία. Επίσης, πήγε περιοδεία για να δει τους αγαπημένους του τραγουδιστές, ενώ πήγε τα παιδιά μια εβδομάδα διακοπές στο Κόστα Ναβαρίνο. Το 2020 ο πατέρας μου είχε συνεισφέρει οικονομικά. Μετά από έναν χρόνο που είχαμε χωρίσει, εκείνος ήρθε να μου ζητήσει τον καναπέ, το ψυγείο και την τραπεζαρία. Τρεις μήνες μετά το διαζύγιό μας, σταμάτησε να καταβάλλει το ποσό της διατροφής και με ενημέρωσε όσο βρισκόταν στο Λας Βέγκας. Τα έσοδά του ήταν περίπου 300.000 ευρώ. Ντρέπομαι που είμαι εδώ γι΄ αυτή τη δικαστική διαμάχη. Την προηγούμενη αναβολή της δίκης την είχα ζητήσει εγώ, δεν μπορούσα να αντεπεξέλθω για προσωπικούς και ψυχολογικούς λόγους. Μου ζήτησε να υπογράψω χαρτί ότι σταματάω να έχω δικαιώματα στην κοινή μας περιουσία για τους γονείς του, μου είπε. Και εγώ υπέγραψα».

Θοδωρής Μαραντίνης:
«Έκανα ελάχιστες συναυλίες. Λόγω covid υπήρχε λιγότερος κόσμος στους εσωτερικούς χώρους, συνεπώς, λιγότερες αμοιβές. Ήταν ελάχιστες και όχι αρκετές να πληρώνω αυτά που είχα συναινέσει να πληρώνω. Το κράτος ουσιαστικά μου απαγόρευσε να δουλέψω. Θα τα πληρώσω αυτά τα χρήματα στην κ. Χρηστίδου, είτε πιστεύω ότι είναι πολλά ή λίγα. Μένω στα Βριλήσσια και πληρώνω ενοίκιο 900 ευρώ. Το αυτοκίνητό μου είναι με Leasing μεταχειρισμένο και η δόση που πληρώνω είναι 400 ευρώ. Πληρώνω διατροφή στο μέγιστο που μπορώ, 2.000 ευρώ και τα ταξίδια που έχω κάνει με τα παιδιά μου».

Πατέρας Θοδωρή Μαραντίνη:
«Ο Θοδωρής έχει μια κληρονομιά από τους γονείς του να τηρεί τις συμφωνίες. Ξέμεινε από λεφτά την περίοδο της πανδημίας. Όλη η Ελλάδα είχε ξεμείνει. Δεν είχε. Του έδωσα και εγώ 10.000 ευρώ. Δεν ήταν από πρόθεση, ήταν από ανέχεια».

Για το αν στερήθηκαν τα εγγόνια του το 2020, εκείνος απάντησε: «Δεν ξέρω αν είχαν να φάνε στο σπίτι τους. Εγώ τα έβλεπα με καινούργια ρουχαλάκια, ακριβά τάμπλετ πανάκριβα κινητά. Την περίοδο της πανδημίας είχαν δουλειά παρουσιαστές και δημοσιογράφοι.Κορυφώθηκε η δουλειά της Σίσσυς στην πανδημία, έχει και δικό της κανάλι. Ό,τι πιάνει στα χέρια της το πουλάει με λεφτά. Ο γιος μου δεν είχε καθόλου χρήματα στην άκρη. Πληρώθηκαν συνεργάτες του, χρωστούσε μεροκάματα και δόσεις στην εφορεία και στο αυτοκίνητο κάποιες δόσεις. Τα πλήρωσε για να μην κλείσει η επιχείρησή του. Τίποτα δεν έχει κλείσει από συναυλίες και δουλειές για τώρα, έχει αγωνία».

Με βάση το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», ο Θοδωρής Μαραντίνης συμφώνησε με την πρώην συζυγό του, να έχει εκείνη την πλήρη επιμέλεια και εκείνος να βλέπει τα παιδιά του δύο φορές την εβδομάδα. Μάλιστα ανάμεσα στα συμφωνηθέντα, ήταν και το γεγονός ότι ο τραγουδιστής θα κατέβαλλε 2.000 ευρώ τον μήνα, για κάθε ένα από τα δύο παιδιά του. Όπως αναφέρθηκε, όλα αυτά είχαν υπογραφεί επίσημα, με τη συμφωνία και των δύο.

Το ρεπορτάζ υποστηρίζει επίσης, ότι η Σίσσυ Χρηστίδου και οι μάρτυρες υπεράσπισής της, Χριστίνα Κοντοβά και Πάνος Σταματόπουλος, δήλωσαν ότι ο τραγουδιστής πλήρωνε το ποσό για τρεις μήνες, ενώ ύστερα έπαψε να καταβάλλει τα χρήματα. Αντιμετωπίζοντας οικονομικά προβλήματα, της αντιπρότεινε να δίνει 3.000 ευρώ, τα οποία όμως επίσης δεν εμφανίστηκαν στον τραπεζικό λογαριασμό της παρουσιάστριας.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μετά από αυτές τις εξελίξεις εμφανίστηκε τρεις φορές στα δικαστήρια, για να απαλλαγεί από τις υποχρεώσεις του και έχασε και στα τρία δικαστήρια.

Σε συνέχεια της υπόθεσης του πρώην ανδρόγυνου, ο frontman των Onirama επανήλθε με μία νέα πρόταση, την οποία μάλιστα και υπέγραψαν. Ο Θοδωρής Μαραντίνης ζήτησε πίστωση χρόνου, για να καταβάλλει τα ποσό συγκεντρωμένο έναν χρόνο αργότερα, κάτι που όμως, σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν, επίσης δεν συνέβη, με αποτέλεσμα οι δυο τους να οδηγηθούν σε δικαστική διαμάχη.

Η δικαστική διαμάχη 
Το πρωί της Τρίτης 4 Οκτωβρίου,  η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης βρέθηκαν στα δικαστήρια για να λύσουν τις διαφορές τους σχετικά με τη διατροφή των παιδιών τους.

Ο τραγουδιστής κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε 12μηνη φυλάκιση με τριετή αναστολή, καθώς δεν κατέβαλε στη Σίσσυ Χρηστίδου το χρηματικό ποσό που είχε συμφωνηθεί για τα δύο τους παιδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες που γνωστοποιήθηκαν σήμερα μέσα από το «Πρωινό» ο δικηγόρος του Θοδωρή Μαραντίνη ανέφερε αρχικά: «Πριν δύο χρόνια, είχε καταθέσει αίτημα ρύθμισης οφειλών στο δημόσιο. Το 2020 έκανε 16 εκδηλώσεις, ενώ πριν ήταν πάνω από 60. Τα παιδιά σας όχι μόνο δεν στερήθηκαν, αλλά εξακολουθούσαν να ζουν πλουσιοπάροχη ζωή, όταν ο σύζυγός σας “γκρεμίστηκε”. Και μπράβο σας γι’ αυτό».

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της Σίσσυς Χρηστίδου απάντησε: «Το 2020 έκανε 66 εκδηλώσεις, τέσσερις τηλεοπτικές εμφανίσεις κι εμπορικές συμφωνίες χιλιάδων ευρώ. Δεν κατέβαλε διατροφή, όχι επειδή δεν μπορούσε, αλλά από “κακοβουλία”».

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε κι εκείνος τη δική του οπτική και δήλωσε μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου: «Ήταν ελάχιστες οι εμφανίσεις μου στον καιρό του κορωνοϊού, αλλά όχι αρκετές για να πληρώνω αυτά που είχα συναινέσει να πληρώνω. Το κράτος ουσιαστικά μου απαγόρευσε να δουλέψω. Θα τα πληρώσω αυτά τα χρήματα στην κα Χρηστίδου, είτε πιστεύω ότι είναι πολλά, είτε λίγα. Λόγω του οικονομικού αδιεξόδου, ζήτησα μείωση ενοικίου, ώστε να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Αυτή τη στιγμή, πληρώνω 900 ευρώ ενοίκιο για το σπίτι στα Βριλήσσια, ενώ οδηγώ ένα μεταχειρισμένο τζιπ, με 400 ευρώ δόση».

Ο πατέρας του Θοδωρή Μαραντίνη δήλωσε για τον γιο του: «Ο γιος μου “ξέμεινε” από λεφτά και του έδωσα 10.000 ευρώ. Πληρώθηκαν οι συνεργάτες του, χρωστούσε μεροκάματα, δόσεις στην εφορία, δόσεις αυτοκινήτου. Δεν έχει κλείσει προς το παρόν συναυλίες κι έχει αγωνία για το τι θα συμβεί στο μέλλον. Δεν ξέρω αν είχαν τα εγγόνια μου να φάνε στο σπίτι μας. Εγώ τα έβλεπα με καινούρια ρούχα, ακριβά τάμπλετ, πανάκριβα κινητά. Πάντως η κα Χρηστίδου μέσα στην πανδημία κατάφερε να βγάλει πολλά χρήματα. Κορυφώθηκε η δουλειά της. Έχει και δικό της κανάλι στο YouTube. Ό,τι πιάνει στα χέρια της, το πουλάει με λεφτά».


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ