Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΔέσποινα Βανδή: Η εξομολόγηση για τον Μπισμπίκη – «Ο έρωτας στα 50...

Δέσποινα Βανδή: Η εξομολόγηση για τον Μπισμπίκη – «Ο έρωτας στα 50 είναι διαφορετικός – Η ζωή μου έδωσε δεύτερη ευκαιρία»

«Ο Βασίλης με έπιασε από το χέρι και μου είπε ‘θα πάμε βόλτα στη ζωή μαζί’»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και την Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε η Δέσποινα Βανδή, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη, με τον οποίο είναι ζευγάρι πάνω από έναν χρόνο.

Η εξομολόγηση της Δέσποινας Βανδή για τον Βασίλη Μπισμπίκη

Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε πως αυτό που ερωτεύτηκε σε εκείνον ήταν πως τα βλέπει όλα καλοπροαίρετα, αισιόδοξα και πως νιώθει αγάπη για όλους. «Αυτό που ερωτεύτηκα πιο πολύ στον Βασίλη είναι η αλήθεια του, έχει μεγάλη δύναμη ψυχής και πολλή αγάπη μέσα του για όλους τους ανθρώπους. Έχει ευγένεια. Με τον Βασίλη κούμπωσαν οι ψυχές μας. Εγώ είμαι ευτυχισμένη που είμαστε μαζί, γεμίζει με χαρά τη κάθε μου ημέρα» είπε χαρακτηριστικά.

Η προειδοποίησή πριν επισημοποιήσουν την σχέση τους

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στο γεγονός πως τον είχε προειδοποιήσει πως όταν αποφασίσουν να γνωστοποιήσουν την σχέση τους, θα υπάρξει πολύ κυνηγητό, κάτι με το οποίο εκείνη ήταν εξοικειωμένη, εκείνος όμως όχι. Την ίδια στιγμή, ανέφερε πως πριν επιβεβαιώσουν την σχέση τους, υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που έβλεπαν το ζευγάρι τυχαία σε κάποια ταβέρνα και τους έβγαζαν φωτογραφία για να την πουλήσουν, κάτι που ήταν αρκετά άβολο και «παράνομο».

Όταν ρωτήθηκε για το ποιο τραγούδι θα αφιέρωνε στον αγαπημένο της, είπε το «Δεν υπάρχει γυρισμός μετά από σένα»! Επίσης, τόνισε πως ο Βασίλης Μπισμπίκης της έριξε όλες τις άμυνες της για αυτό και είπε πως θέλει να το ζήσει στο 100%, χωρίς να κρύβει τίποτα.

«Ο έρωτάς μας ήταν κεραυνοβόλος»

«Η σχέση μου προέκυψε έτσι ξαφνικά… Ο έρωτάς μας ήταν κεραυνοβόλος. Ο έρωτας στα 50 Κατερίνα έχει άλλη δυναμική, είναι πιο ουσιαστικός/ Αισθάνομαι ότι μου δόθηκε μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή μου. Αισθάνομαι ότι μου τον έφερε ο θεός. Ο Βασίλης με έπιασε από το χέρι, θα πάμε βόλτα στη ζωή μαζί» είπε μέσα σε όλα η τραγουδίστρια.

«Είπα στα παιδιά μου ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που έχω συναισθήματα για αυτόν και μου ζήτησαν από μόνα τους να γνωρίζουν τον Βασίλη. Και εγώ εξεπλάγην, δεν ήμουν προετοιμασμένη. Έτσι τους τον γνώρισα και πραγματικά έχουν αναπτύξει μια πολύ όμορφη σχέση μεταξύ τους. Χαίρομαι πολύ για αυτό. Είναι πολύ συγκινητικό. Τα παιδιά έχουν εμπιστοσύνη στην μάνα τους, αλλά αυτό δεν θα έφτανε από μόνο του εάν ο Βασίλης δεν ήταν αυτός που είναι» είπε η Δέσποινα Βανδή.

Για την ενδεχόμενη συνεργασία στο θέατρο: «Αν ο Βασίλης μου έλεγε ότι πρέπει να παίξουμε μαζί στο θέατρο, κάποια στιγμή αργότερα μπορεί και να το έκανα. Πραγματικά έχω αγαπήσει το θέατρο. Σέβομαι και υποκλίνομαι στο ταλέντο των ηθοποιών. Και επειδή μου αρέσει πολύ ο Βασίλης ως σκηνοθέτης θα ήθελα πολύ να παίξω σε μια παράσταση που θα με σκηνοθετήσει».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ