«6 ετών κατάλαβα ότι δεν είμαι αγόρι»: Τρανς μοντέλο “μάγεψε” τους κριτές του GNTM και πήρε 4 “Ναι”

Η 28χρονη Έβελυν, τρανς μοντέλο από την Κύπρο δήλωσε συμμετοχή στο GNTM 5 και κατάφερε να εντυπωσιάσει τους τέσσερις κριτές.

Η 28χρονη μιλώντας στην κάμερα του διαγωνισμού ομορφιάς, ανέφερε πως δήλωσε συμμετοχή για να αποδείξει στον κόσμο πως θα πρέπει αν αποδεχόμαστε τον εαυτό μας, στέλοντας παράλληλα ένα μήνυμα δύναμης και στήριξης στα τρανς άτομα.

GNTM: Το τρανς μοντέλο που εντυπωσίασε τους κριτές και πέρασε στην επόμενη φάση

Όταν εμφανίστηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή, η Έβελιν αποκάλυψε πως δυσκολεύτηκε πολύ να κερδίσει την αποδοχή των ανθρώπων που είχε δίπλα της αλλά και το να αποδεχτεί η ίδια τον εαυτό της. Μάλιστα, όπως είπε έχει μόλις έξι μήνες που έχει ξεκινήσει την ορμονοθεραπεία της για την αλλαγή φύλου γι΄αυτό και τα αποτελέσματα πάνω της θα αρχίσουν τώρα να γίνονται εμφανή επάνω της.

«Συνειδητοποίησα πρώτη φόρα ότι έχω γεννηθεί σε λάθος σώμα όταν ήμουν έξι χρονών. Καθόμασταν στον καναπέ με την οικογένειά μου και ξαφνικά ο πατέρας μου με ρώτησε αν αισθάνομαι γυναίκα. Θόλωσα, έβαλα τα κλάματα, πήγα στο δωμάτιο και τυλίχτηκα με την κουνουπιέρα και έλεγα “Θεέ μου κάνε όταν ξυπνήσω να είμαι βιολογική γυναίκα» εξομολογήθηκε η Έβελιν που όπως είπε είχε πάντα τη στήριξη του πατέρα της.

«Για πολλά χρόνια δεν με αποδεχόμουν. Έκανα κακό σε εμένα. Τραυμάτιζα τον εαυτό μου με λάθος τρόπους» είπε η Έβελιν μπροστά τους τέσσερις κριτές. Η κριτική επιτροπή εντυπωσιάστηκε από το σώμα και το πρόσωπο της Έβελιν και φυσικά της έδωσαν τα τέσσερα ναι.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ