Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleAυτό θα πρέπει να το ανακοινώσει η ίδια: Ο Κρατερός Κατσούλης σπάει...

Aυτό θα πρέπει να το ανακοινώσει η ίδια: Ο Κρατερός Κατσούλης σπάει τη σιωπή του για τη Κατερίνα Καραβάτου

Ο Κρατερός Κατσούλης, ο οποίος φέτος θα πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Ant1 «Ποιος Παπαδάπουλος;» βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε τόσο για τα επαγγελματικά του σχέδια τη φετινή σεζόν, όσο και τα παιδιά του Αέλια και Αρίωνα που έχει αποκτήσει από το γάμο του με την Κατερίνα Καραβάτου.

Κρατερός Κατσούλης: Τι δήλωσε για την Κατερίνα Καραβάτου

Όσον αφορά την πρώην σύζυγό του, Κατερίνα Καραβάτου, την σχέση που διατηρούν αλλά και το τηλεοπτικό της μέλλον, ο Κρατερός Κατσούλης δήλωσε: «Έχω μιλήσει με την Κατερίνα. Το τι θα κάνει ή όχι δεν θα στο πω εγώ. Είναι κάτι που πιστεύω ότι θα πρέπει να ανακοινώσει η ίδια, όταν θεωρήσει ότι πρέπει».

Ο Κρατερός Κατσούλης μιλώντας για τα παιδιά του και την αλλαγή που έχει προκύψει στη ζωή τους λόγω του διαζυγίου, ανέφερε: «Τα παιδιά, αυτό που έχουμε συμφωνήσει και αυτό που τηρούμε, είναι ότι πάμε βάσει των θέλω και των αναγκών, γιατί είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Μένουν και μαζί μου. Τα παιδιά μπερδεύονται μόνο όταν δεν υπάρχει αγάπη. Αν υπάρχει αγάπη τα παιδιά είναι μια χαρά. Αν μέσα στην αγάπη δεν υπάρχει επικοινωνία και συνεννόηση, δεν είναι αγάπη».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ