Σάκη Τανιμανίδη – Χριστίνας Μπόμπα: Σήμερα βαφτίζουν τις δίδυμες

Στη Μύκονο θα πραγματοποιηθεί το μυστήριο – Τέσσερις νονοί για το κάθε κορίτσι 

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για τον Σάκη Τανιμανίδη και τη Χριστίνα Μπόμπα.

Ο παρουσιαστής και η αγαπημένη του θα βαφτίσουν σήμερα, τις δίδυμες κόρες τους στη Μύκονο. Πιο συγκεκριμένα, το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό της Αγίας Άννας, στον Πλατύ Γιαλό στις 18:00. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει δεξίωση σε γνωστό εστιατόριο του νησιού.

Το κάθε κορίτσι θα έχει τέσσερις νονούς. Τη Φιλίππα θα βαφτίσει ο ηθοποιός Μάνος Γαβράς, μαζί με την Μαρίνα Βερνίκου, την κόρη της, Ντεμήλια Καμπουρίδη και τον γιο της, Γιώργο Καμπουρίδη.

Από την άλλη, την Αριάνα θα βαφτίσει η στενή φίλη του ζευγαριού, Γιολάντα Καλογεροπούλου, ο Μίλτος Καμπουρίδης, η Αννέζια Καμπουρίδη κα ο Γιώργος Καμπουρίδης. Υπενθυμίζεται ότι η Μαρίνα Βερνίκου και ο Μίλτος Καμπουρίδης ήταν εκείνοι που πάντρεψαν επίσης το ζευγάρι στη Σίφνο, το 2018.

Δείτε το προσκλητήριο: 

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης υποδέχτηκαν στον κόσμο τις δίδυμες τον Ιούνιο του 2021. Είναι και οι δύο ενθουσιασμένοι με τις κόρες τους και τους αρέσει να τις βλέπουν να μεγαλώνουν. Μάλιστα, μοιράζονται καθημερινά σχεδόν και οι δύο, στιγμές από την καθημερινότητά τους με τα παιδιά, με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Instagram.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ