Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΈφυγε από τον Παπαδάκη, εξαφανίστηκε οριστικά από την τηλεόραση: Πως είναι η...

Έφυγε από τον Παπαδάκη, εξαφανίστηκε οριστικά από την τηλεόραση: Πως είναι η Μαρία Μπαλοδήμου, 16 χρόνια μετά

Η Μαρία Μπαλοδήμου βρισκόταν στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη και στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα“, επί σειρά ετών, αλλά εξαφανίστηκε μετά το πέρας της συνεργασίας της με τον δημοσιογράφο.

Αν και όλα αυτά τα χρόνια, η εκπομπή σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης, πολλές αλλαγές έχουν γίνει στη σύσταση της εκπομπής, αφού πολλά πρόσωπα έχουν περάσει από το πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στη συμπαρουσίαση.

Έτσι και η δημοσιογράφος και για πολλά χρόνια συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Παπαδάκη στην εκπομπή, Μαρία Μπαλοδήμου, υπήρξε η ήρεμη δύναμη στο πλευρό του.

Για ποιο λόγο εξαφανίστηκε η Μαρία Μπαλοδήμου από την τηλεόραση

Η παρουσία της στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” ήταν διακριτική και το τηλεοπτικό κοινό την αγκάλιασε, αλλά μετά την λήξη της συνεργασίας της με την εκπομπή, απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ κάνει σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις.

Ωστόσο, παραμένει δημοσιογραφικά ενεργή, καθώς αρθρογραφεί σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα και δεν επιζητά τηλεοπτική παρουσία.

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός την “τσάκωσε” στα εγκαίνια της έκθεσης «Leonardo Da Vinci-500 of Genius», που πραγματοποιήθηκαν στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι και όπως αποδεικνύεται, το στιλ της δεν έχει αλλοιωθεί από τον χρόνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ