Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΡάδιο Αρβύλα: Αρνείται να ξεκινήσει την εκπομπή ο Αντώνης Κανάκης; – Όλο...

Ράδιο Αρβύλα: Αρνείται να ξεκινήσει την εκπομπή ο Αντώνης Κανάκης; – Όλο το παρασκήνιο

Έντονο το παρασκήνιο αναφορικά με το Ράδιο Αρβύλα τις τελευταίες ημέρες – Δείτε όλες τις πληροφορίες του MEGA

Μεγάλος πονοκέφαλος επικρατεί στον ΑΝΤ1 αυτή τη στιγμή με το «Ράδιο Αρβύλα», αφού όπως φαίνεται ο Αντώνης Κανάκης δηλώνει ενοχλημένος με το κανάλι και δεν θέλει να βγάλει στον αέρα της εκπομπή του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, λόγω του Μουντιάλ, το οποίο αναμένεται να διεξαχθεί Νοέμβριο – Δεκέμβριο και θα προβληθεί από τον ΑΝΤ1, οι ιθύνοντες του καναλιού θέλουν το «Ράδιο Αρβύλα» να ξεκινάει στις 19:45 και να τελειώνει στις 20:40, προκειμένου να μεσολαβούν τα απαραίτητα διαφημιστικά μηνύματα πριν τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του MEGA, αυτό το σενάριο δεν αρέσει καθόλου στον Αντώνη Κανάκη, ο οποίος θεωρεί ότι έτσι η εκπομπή του μπαίνει σε μια διαφορετική ζώνη, στην οποία δεν θα ήθελε να βρεθεί.

Έτσι, η πρόθεση του παρουσιαστή είναι να ξεκινήσει την εκπομπή του από τον Ιανουάριο, όταν και θα έχει ολοκληρωθεί το Μουντιάλ του Κατάρ.

Αυτό το σενάριο βέβαια δεν αρέσει στο κανάλι του Αμαρουσίου, αφού έτσι θα χάσει ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του για τουλάχιστον δύο μήνες, αφού ο προγραμματισμός ήθελε την εκπομπή να ξεκινάει τον Νοέμβριο.

Πλέον, το κανάλι προσπαθεί να βρει τη χρυσή τομή με τον παρουσιαστή του Ράδιο Αρβύλα, ενώ την ίδια στιγμή έντονη είναι και η ενόχληση του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ