Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος μου έχει κάνει πρόταση γάμου

«Ήταν κάτι που το θέλαμε πάρα πολύ» ανέφερε για την εγκυμοσύνη της η παρουσιάστρια

Την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες στα εγκαίνια εστιατορίου του αγαπημένου της Βασίλη Σταθοκωστόπουλου το βράδυ της Τετάρτης 14/9.

Η παρουσιάστρια, η οποία πριν απο λίγες ημέρες επιβεβαίωσε την είδηση της εγκυμοσύνης της, μίλησε για πρώτη φορά μπροστά σε κάμερες και αναφέρθηκε τόσο στο παιδί που περιμένει να καλωσορίσει, όσο και στον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

«Αισθάνομαι πάρα πολύ μοναδικά. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Νομίζω δε το πιστεύεις εκείνες τις πρώτες στιγμές. Είναι ένα θαύμα που δε το συνειδητοποιείς. Και νομίζω ότι είναι κάθε μέρα που λες “όντως;”» ανέφερε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Μιλώντας για την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της στον αγαπημένο της: «Η ανακοίνωση στον Βασίλη είναι μια προσωπική στιγμή, δεν υπάρχει μια μεγάλη ιστορία από πίσω. Απλά. Χάρηκε πάρα πολύ όταν του το είπα. Ήταν κάτι που το θέλαμε πάρα πολύ απλά τον τελευταίο χρόνο δουλεύαμε πάρα πολύ και ήρθε τη σωστή στιγμή».

«Ήρθε νομίζω τη σωστή στιγμή. Είμαι έξι μηνών. Θέλουμε να κάνουμε ένα πάρτυ ανακοίνωσης του φύλου του μωρού μας. Διαβάζουμε πάρα πολλά για την εγκυμοσύνη μου. Αυτό μου δείχνει ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται και χαίρομαι πολύ. Κύριο μέλημά μας είναι να είναι καλά το μωράκι. Κάθε φορά μέχρι να πάω στον γιατρό έχω αυτή την αγωνία. Δεν είναι ότι δεν ήθελα να το πω στον κόσμο απλά ήθελα να έχω ολοκληρώσει κάποιες διαδικασίες πρώτα» τόνισε η παρουσιάστρια.

Όσο για τις φήμες που θέλουν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο να παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τις προηγούμενες ημέρες, η ίδια δε θέλησε να επιβεβαιώσει, ούτε να διαψεύσει την είδηση. Ωστόσο τόνισε ότι θέλει ο θρησκευτικός της γάμος να γίνει σε ξεχωριστή ημερομηνία από τη βάπτιση του μωρού τους.

«Είπαμε κι αυτό να το κρατήσουμε για μας. Έχει γίνει η πρόταση γάμου. Γενικά είμαι παραδοσιακή. Θέλω τα μυστήρια να γίνουν ξεχωριστά. Θα ήθελα να κάνουμε πρώτα βάπτιση και μετά τον γάμο».

Για το φύλο του μωρού τους, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπε: «Δεν έχω προτίμηση για το φύλο, θα ήθελα και τα δυο. Ο Βασίλης είναι πιο παραδοσιακός και νομίζω θέλει αγόρι, αλλά επειδή έχει ανιψιές, τους έχει ιδιαίτερη αδυναμία».

Δείτε το βίντεο


Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ