Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΟ Νίκος Μουτσινάς στο πλατό της Φαίης Σκορδά: «Είχαμε πει ότι θα...

Ο Νίκος Μουτσινάς στο πλατό της Φαίης Σκορδά: «Είχαμε πει ότι θα κάναμε μαζί το Πρωινό στον ΑΝΤ1»

«Είναι και κάποιες ψυχές που δεν τα κατάφεραν να πάνε στο φως» ανέφερε με χιούμορ ο παρουσιαστής και ηθοποιός

Ο Νίκος Μουτσινάς εμφανίστηκε στην εκπομπή «Πρωινό μας», με αφορμή τη σημερινή πρεμιέρα της Φαίης Σκορδά. Ο παρουσιαστής, ο οποίος ετοιμάζεται σε μία εβδομάδα για τη δική του πρεμιέρα με το «Καλό Μεσημεράκι», έκανε έκπληξη στην παρουσιάστρια του πρωινού του ΣΚΑΪ, κρατώντας μία μεγάλη ανθοδέσμη: «Αυτό είναι για σένα, για όλα τα χρόνια που έχεις κάνει συμβόλαιο από το κανάλι. Σε ευχαριστούμε» είπε με χιούμορ ο Νίκος Μουτσινάς.

«Σε άκουσα στην αρχή που είπες όλα αυτά. Τι τον νοιάζει τον κόσμο αν κάνεις λάθη; Έχω κοιμηθεί αργά και ξύπνησα νωρίς για σένα. Είχαμε πει στον ΑΝΤ1 ότι θα κάνουμε μαζί το Πρωινό. Η κοπέλα μόνη της ήθελε να το κάνουμε. Έτσι σου είχα πει, γιατί θέλαμε κόσμο στο θέατρο» συνέχισε ο παρουσιαστής.

«Είχα πάρει μαζί μου 100 άτομα και πήγα στο θέατρο. Καμαρίνια, φωτογραφίες, είχα έρθει 2 φορές στην παράστασή σου τότε» ανταπάντησε η Φαίη Σκορδά.

«Τα Μελίσσια είναι λίγο σαν Λουξεμβούργο. Εδώ είναι ένα ιστορικό στούντιο. Είναι όλες οι ψυχές εδώ, απλά καμιά φορά τρελαίνονται, να έχεις το νου σου. Δεν είναι όλες φιλικές. Είναι και κάποιες ψυχές που δεν τα κατάφεραν να πάνε στο φως» είπε ο Νίκος Μουτσινάς. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ