Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΠως να βρεις το κινητό σου αν είναι στο αθόρυβο

Πως να βρεις το κινητό σου αν είναι στο αθόρυβο

Δεν είναι λίγες οι φορές που βάζουμε το κινητό μας στο αθόρυβο κατά την διάρκεια της ημέρας. Άλλες φορές και κατά την διάρκεια της νύχτας, το βάζουμε στο αθόρυβο, για να μην μας ενοχλούν αλλά το πρωί το ψάχνουμε.
Σίγουρα το να ψάχνεις το κινητό σου ενώ είναι στο αθόρυβο δεν είναι κάτι ευχάριστο. Αν διαθέτεις λοιπόν ένα smartphone που τρέχει λειτουργικό σύστημα android ή iphone που τρέχει ios τότε με τους παρακάτω τρόπους θα το βρεις αμέσως .

Οι παρακάτω τρόποι είναι ιδανικοί και λειτουργούν ακόμα και αν το κινητό είναι στο αθόρυβο ή είναι ρυθμισμένος ο ήχος σε χαμηλά επίπεδα.

Βρες το Android κινητό σου

Το κινητό σου τρέχει Android, σωστά; Όποτε αν το έχεις στο αθόρυβο τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσεις το link στην google βρες το κινητό μου .
Μετά από την εμφάνιση της σελίδας στον browser , κάνεις είσοδο με τα στοιχεία του λογαριασμούς στην google . Δηλαδή με τον ίδιο λογαριασμό
που έχεις εγκαταστήσει στο κινητό σου όταν το άνοιξες για πρώτη φορά.

Μετά αφού πατήσεις ΟΚ στην επιλογή “Εύρεση συσκευής” τότε θα εμφανιστεί ο χάρτης με την τοποθεσία του κινητού. Φυσικά αυτό δεν βολεύει και δεν θα εξυπηρετήσει αν το κινητό βρίσκεται μέσα στο σπίτι ή στο κτήριο της εταιρίας που εργαζόμαστε.
Μετά από τις παραπάνω ενέργειες στην δεξιά μεριά έχει εμφανιστεί ένα Μενου με 3 επιλογές. Εκεί μας ενδιαφέρει η πρώτη επιλογή “Αναπαραγωγή ήχου”.
Όταν το επιλέξουμε τότε το κινητό μας αρχίσει να χτυπάει με το ring tone που έχουμε επιλέξει για 5 ολόκληρα λεπτά, ακόμα και αν το είχαμε στο αθόρυβο.
Έτσι λοιπόν με αυτόν τον απλό τρόπο θα μπορέσουμε να εντοπίσουμε το κινητό μας μέσα στο σπίτι ακόμα και αν το είχαμε στο αθόρυβο.

Βρες το iphone σου

Εκτός από τα κινητά android υπάρχουν και τα iphone που τρέχουν ios . Δεν είναι και εκεί λίγες οι φορές που το έχουμε γυρίσει στο αθόρυβο και το έχουμε
χάσει μέσα στο σπίτι ή αλλού. Για να βρούμε το iphone που είναι στο αθόρυβο τότε θα κάνουμε είσοδο στο Portal της Apple icloud και θα βάλουμε τα στοιχεία μας.
Είναι τα ίδια στοιχεία username και password που είχαμε ορίσει κατά την αγορά του iphone και της πρώτης εκκίνησης.

Όταν λοιπόν μπούμε θα κάνουμε κλικ στο εικονίδιο Find my phone που υπάρχει κάτω δεξιά. Αφού περιμένουμε λίγες στιγμές μέχρι να εμφανιστεί ο χάρτης της τοποθεσίας τότε θα επιλέξουμε την συσκευή μας. Δηλαδή το χαμένο iphone και τότε θα επιλέξουμε την επιλογή “Play a sound” , το κινητό μας τότε, ακόμα και στο αθόρυβο, θα αρχίσει να χτυπά αρκετό χρόνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ