Ιωάννα Τούνη: Το όνομα του παιδιού και όσα είπε για την πεθερά της

Καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής η Ιωάννα Τούνη, η οποία μίλησε για όλα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας έκανε αποκαλύψεις για την εγκυμοσύνη της που ήρθε εντελώς απροσδόκητα αλλά και τα σχέδια για το μωρό που κάνουν με τον σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου.

«Είναι λίγο περίεργο αλλά ο Δημήτρης ήταν αυτός που μου είπε ‘πάρε κάνε τεστ εγκυμοσύνης, είσαι έγκυος’» είπε η Ιωάννα Τούνη εξηγώντας πως πήρε να κάνει το τεστ μόνο και μόνο για να του αποδείξει ότι δεν είναι έγκυος. «Πιστεύω ότι είχε ένστικτο γιατί ήταν οι πρώτες τρεις εβδομάδες, δεν είχα πρηστεί, δεν υπήρχε τίποτα» υποστήριξε λέγοντας πως αρχικά ένιωσε πολύ περίεργα γιατί πρόσφατα είχε χάσει τη μητέρα της.

«Θέλαμε και ο Δημήτρης κι εγώ πάρα πολύ παιδάκι, απλά ήταν αναπάντεχο. Πιστεύω ότι ο Δημήτρης είναι πραγματικά πλασμένος για να γίνει μπαμπάς» είπε ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην μαμά της, μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή της.

«Λατρεύω τη μαμά μου. Επειδή τον ίδιο μήνα που την έχασα έμεινα έγκυος, εγώ μέσα μου πιστεύω και θέλω να πιστεύω ότι η μαμά μου δεν ήθελε να με αφήσει μόνη μου και μου έστειλε ένα μωράκι. Να ξέρω ότι με αγαπάει και να νιώθω ότι έχω κάτι πολύ σημαντικό και δικό μου» υποστήριξε.

Η Ιωάννα Τούνη μίλησε και για τις δυσκολίες που είχε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, όπως αναγούλες, αιμορραγίες και λιποθυμίες.

Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πως ιδανικά θα ήθελε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου να έβρισκε μία δουλειά στη Θεσσαλονίκη και να έμεναν εκεί, όπου είναι η εταιρεία της και όλοι της οι φίλοι.Επίσης μίλησε και για την πεθερά της, λέγοντας πως έχουν καλές σχέσεις ωστόσο εμφανίστηκε διστακτική όταν η παρουσιάστρια την ρώτησε αν θα ήθελε να μείνει μαζί τους για να προσέχει το παιδί τους, όταν αυτό έρθει στον κόσμο.

Όσο για το όνομα που θα δώσουν στο αγοράκι τους, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πως αυτό θα το επιλέξει ο σύντροφός της Δημήτρης Αλεξάνδρου. Το σίγουρο είναι πως δεν θα είναι το όνομα των μπαμπάδων τους καθώς κανένας από τους δύο δεν είχε καλή σχέση μαζί τους.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ