Διονυσία Γεωργιάδου: «Δεν έχω αποφασίσει αν θα γεννήσω το παιδί του Πάνου Νάτση»

295

«Υπάρχει ένα έτοιμο γονιμοποιημένο βλαστοκύτταρο» αποκάλυψε η σύντροφος του αδικοχαμένου ηθοποιού

Η Διονυσία Γεωργιάδου μίλησε για τον σύντροφό της Πάνο Νάτση, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο, τα ξημερώματα της 29ης Ιανουαρίου στο κέντρο της Αθήνας. Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» η ίδια αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο γνωρίστηκαν και αποκάλυψε ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.

«Ήμασταν 3 χρόνια με τον Πάνο Νάτση. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Δεν μου είχε κάνει πρόταση γάμου. Με τον Πάνο Νάτση είχαμε κάνει εξωσωματική, είχαμε κάνει εμβρυομεταφορά. Θα κάναμε τώρα δεύτερη εξωσωματική. Υπάρχει ένα έτοιμο γονιμοποιημένο βλαστοκύτταρο» ανέφερε αρχικά η σύντροφος του αδικοχαμένου ηθοποιού.

Όσον αφορά στο αν επιθυμεί να φέρει στον κόσμο το παιδί του Πάνου Νάτση: «Ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα φέρω στον κόσμο το παιδί του Πάνου Νάτση. Δεν ξέρω αν έχω το διακίωμα, γιατί υπογράφεις ένα χαρτί σε περίπτωση θανάτου, στο οποίο δεν θυμάμαι τι υπογράψαμε και μάλιστα όταν το είδαμε κοροϊδεύαμε. Δεν ξέρω κατά ποσό να φέρω ένα παιδί στον κόσμο, το οποίο εξαρχής δεν θα έχει πατέρα και θα φέρει αμεσως ένα πένθος. Μετά τον θάνατό του, δεν έχω προσδιορίσει τι συμβαίνει ακόμα, οφείλω στον εαυτό μου να συνεχίσω να ζω, δεν έχω επιλογή».

Στη συνέντευξη η ηθοποιός μίλησε και για την «επόμενη μέρα» της απώλειας του αγαπημένου της συντρόφου: «Ο Πάνος δεν θα με άφηνε να βάλω μαύρα ρούχα ούτε για μια ημέρα. Μετά τον χαμό του έχω κάνει ένα τατουάζ ένα ποίημα που μου έγραψε και έχει την υπογραφή του. Είναι ακριβώς έτσι όπως μου το έγραψε στην κάρτα. Έχω όλα τα πράγματά του, δεν έχω δώσει κάτι» αποκάλυψε στο τέλος.

Το χρονικό της υπόθεσης θανάτου του Πάνου Νάτση
λίγο μετά τις 6 το πρωί ο ηθοποιός επέβαινε στη μηχανή του, φορώντας το κράνος. Σε κάθετο δρόμο κινούνταν το απορριμματοφόρο (φορτηγό ιδιώτη που μετέφερε μπάζα, κατά πληροφορίες), το οποίο οδηγούσε ένας 39χρονος υπάλληλος, γεννηθείς στην Ιταλία.
Πιθανότατα, το βαρύ όχημα κινούνταν στην οδό Δεληγιώργη και επί της Κεραμεικού η μοτοσικλέτα του ηθοποιού.

Στην πορεία της μηχανής υπήρχε Stop, με αποτέλεσμα η μοτοσικλέτα μετά τη σύγκρουση να πέσει στην αριστερή πλευρά, ο οδηγός να εκσφενδονιστεί και να βρει τραγικό θάνατο.