Κατερίνα Καινούργιου: Χαίρομαι πολύ για τον Βασίλη – Εγώ τον γνώρισα με την Κωνσταντίνα

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην περίοδο κατά την οποία έκανε παρέα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Δείτε το βίντεο

Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από τη συχνότητα της εκπομπής της στον Alpha, μίλησε με το πάνελ της εκπομπής της για τις φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει και παρουσιάζουν την φουσκωμένη πλέον κοιλιά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Μέσα από το «Super Κατερίνα» η παρουσιάστρια μάλιστα έκανε λόγο για δίδυμη κύηση, με τους συνεργάτες της να απαντούν ότι δεν υπάρχει τέτοια πληροφορία. 

Μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε χαρούμενη για τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και για το ευχάριστο αυτό γεγονός. Η παρουσιάστρια τόνισε για μία ακόμη φορά πως έχει να μιλήσει πολλά χρόνια με τον επιχειρηματία, καθότι υπήρξαν πρώην σύντροφοι. Μάλιστα, ανέφερε πως δεν έχει αρνητικά συναισθήματα για την σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, αφού δεν την είχε σημαδέψει όπως η προηγούμενη σχέση της, παρ’ όλο που ο χωρισμός τους δεν υπήρξε ευχάριστος. 
Σε συνέχεια των όσων ανέφερε η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Alpha, τόνισε πως εκείνη ήταν αυτή που γνώρισε το ζευγάρι, αφού την περίοδο που είχε σχέση με τον επιχειρηματία, έκανε παρέα με την Κωσταντίνα Σπυροπούλου.
άλιστα αναφέρθηκε και στον πρώην σύντροφο της Κωσταντίνας Σπυροπούλου λέγοντας: «Ήμασταν τότε στον Alpha και κάναμε παρέα. Εγώ ήμουν με τον Βααίλη, όμως καμία σχέση, η Κωνσταντίνα ήταν σε σχέση με έναν άλλο κύριο τότε». Όταν ένας συνεργάτης της τη ρώτησε αν έβγαιναν ζευγάρια η ίδια απάντησε: «Αυτός ο κύριος δεν έβγαινε και πολύ, ας το αφήσουμε αυτό στην άκρη».  

Κλείνοντας την αναφορά της στο θέμα, η Κατερίνα Καινούργιου ξεκαθάρισε ότι ποτέ εκείνη την περίοδο κανένας από τουw δύο δεν είχε δώσει το παραμικρό διακίωμα, καθότι έγιναν ζευγάρι αρκετά χρόνια αργότερα και τότε υπήρξε απλώς μία φιλική σχέση μεταξύ τους. 

Δείτε το βίντεο 

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ