Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΓάμος Μαυρίκιου Μαυρικίου – Ιλάειρας Ζήση: Οι 2000 καλεσμένοι, τα αυστηρά μέτρα...

Γάμος Μαυρίκιου Μαυρικίου – Ιλάειρας Ζήση: Οι 2000 καλεσμένοι, τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας και η λιμουζίνα

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση μετρούν αντίστροφα, καθώς αύριο Κυριακή 28 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί ο παραμυθένιος γάμος τους στην Λεμεσό στην Κύπρο.

Σιγά-σιγά διευθετούνται και οι τελευταίες λεπτομέρειες για τον πολυαναμενόμενο γάμο τους ενώ οι πρώτοι καλεσμένοι άρχισαν να φτάνουν στο νησί της Αφροδίτης από χθες, Παρασκευή (26/8).

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους που δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτό το “πάρτι” είναι και η Τέτα Καμπουρέλη.

Η αγαπημένη επιχειρηματίας έφτασε στην Κύπρο το πρωί της Παρασκευής για να τιμήσει με την παρουσία της το ζευγάρι.

Η άφιξη της Τέτας Καμπουρέλη στο αεροδρόμιο

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου πήγε να την παραλάβει από το αεροδρόμιο ενώ δεν πήγε με ένα απλό συμβατικό αυτοκίνητο, αλλά με… λιμουζίνα!

Πιο συγκεκριμένα πήγε να τους παραλάβει από το αεροδρόμιο της Λάρνακας και τους άφησε στο ξενοδοχείο που θα μείνουν στη Λεμεσό!

Οι 2000 καλεσμένοι, τα υψηλόβαθμα στελέχη και τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας

Ο θεατρικός παραγωγός και η όμορφη σύντροφός του ανυπομονούν να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης μπροστά στους χιλιάδες καλεσμένους τους, ενώ ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μιλώντας αποκλειστικά στο TLIFE αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες της παραμυθένιας αυτής ημέρας.

«Οι προετοιμασίες πάνε τέλεια, είμαστε πανέτοιμοι! Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί άρχισαν από σήμερα να φτάνουν όλοι οι συγγενείς και φίλοι στην Κύπρο από την Ελλάδα. Είναι όλα έτοιμα για τον γάμο μας την Κυριακή 28 Αυγούστου σχεδιασμένα άψογα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Θα προσπαθήσουμε να ακολουθήσουμε κατά γράμμα τον προγραμματισμό μας και είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα περάσει πολύ ωραία!

Θα είναι μια φοβερή μέρα που θα ξεκινήσει από πολύ νωρίς με όλα τα κυπριακά έθιμα, με τα στολίσματα του γαμπρού και της νύφης, συνοδεία με κόσμο από τα σπίτια μας, να το δει όλο να το ζήσει. Στις 17:00 θα ξεκινήσει το μυστήριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί με πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Θα έχουμε χορωδία, πολλούς ψάλτες.

Με συγκινεί ιδιαίτερα που θα έχουμε πολύ κόσμο στην εκκλησία γιατί ο γάμος δεν είναι μόνο ο χορός, το τραγούδι και η διασκέδαση αλλά και αυτή η πολύ ωραία στιγμή του μυστηρίου. Περιμένουμε πάνω από 2000 κόσμο» ανέφερε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρίκιου για τον γάμο του με την Ιλάειρα Ζήση.

«Η Έλλη Κοκκίνου έχει ετοιμάσει ένα φοβερό πρόγραμμα και ανυπομονούμε να το ζήσουμε. Θα περάσουμε ένα φοβερό βράδυ!» σημείωσε επίσης ο γαμπρός.

«Είμαι πάρα πολύ αγχωμένος αλλά και πάρα πολύ ανυπόμονος να το ζήσω μέχρι το τελευταίο του λεπτό. Δεν περίμενα να έχω τόσο άγχος, αλλά έχω. Λέω «Χριστέ μου δεν το πιστεύω, παντρεύομαι μεθαύριο!». Προσπαθώ να το χωνέψω. Είμαι σίγουρος ότι θα πάνε όλα τέλεια» αποκάλυψε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Η ανάρτηση – ανακοίνωση για τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας που σχολιάστηκε στα social media

«Δεν μετανιώνω καθόλου για την ανάρτηση που έκανα. Όλο αυτό το κάναμε για να πάρουμε τα μέτρα μας, να περάσει καλά ο κόσμος που ταξιδεύει από την Ελλάδα, από την Αμερική, συγγενείς και φίλους που είναι πραγματικά καλεσμένοι σε αυτόν τον γάμο. Να έρθουν και να νιώθουν ασφαλείς, να έχουν τη θέση τους και να φάνε και να πιούν.

Καταλαβαίνω ότι είμαστε ένα ζευγάρι που έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως τους τελευταίους μήνες. Αντιλαμβάνομαι ότι θέλει να έρθει πολύς κόσμος άλλος από περιέργεια, άλλος από κουτσομπολιό άλλος από φανατική αγάπη που μας αγαπάνε και μας ακολουθούν παντού με την Ιλάειρα όπου κι αν πάμε.

Έπρεπε να πάρουμε τα μέτρα μας και να τα τηρήσουμε, θα υπάρχουν πολλοί σεκιούριτι που θα δουλέψουν εκείνη τη μέρα. Η ασφάλεια θα είναι πάρα πολύ ψηλά. Πρέπει να γίνει αυτό γιατί στον γάμο μας θα είναι καλεσμένοι άνθρωποι υψηλής θέσης της Κύπρου όπως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η Πρόεδρος της Βουλής, βουλευτές, Υπουργοί, πολλοί άνθρωποι που πρέπει να φροντίσουμε για την ασφάλειά τους.

Να ευχαριστήσουμε την αστυνομία της Κύπρου που θα έχουμε μια καλή συνεργασία, για τους δρόμους που θα πρέπει να κλείσουν, είναι πολλά τα αυτοκίνητα, θα γίνει πομπή αυτοκινήτων για τη νύφη και τον γαμπρό. Θα είναι μια μεγάλη διαδικασία. Έπρεπε ο κόσμος να ξέρει ότι χρειάζεται το προσκλητήριο, να είναι στη λίστα των καλεσμένων, να απαντήσει στις ερωτήσεις που θα γίνουν στην είσοδο. Οι καλεσμένοι ξέρουν τις ερωτήσεις, έχουν ενημερωθεί όλοι. Όλα αυτά δεν γίνονται από ψώνιο αλλά επειδή εγώ και η Ιλάειρα θέλουμε να γίνουν όλα με ασφάλεια, ακρίβεια και πολύ σεβασμό στον κόσμο που θα είναι κοντά μας εκείνη τη μέρα» τόνισε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στο TLIFE.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, το βράδυ της Παρασκευής οι γονείς του Μαυρίκιου Μαυρικίου υποδέχτηκαν στο σπίτι τους στην Λεμεσό τους γονείς της Ιλάειρα Ζήση από την Ελλάδα και όλοι μαζί δείπνησαν δύο μέρες πριν τον παραμυθένιο γάμο τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ