Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΚωνσταντίνα Σπυροπούλου: Απάντησε σε follower γιατί κρατάει κρυφή την εγκυμοσύνη της

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Απάντησε σε follower γιατί κρατάει κρυφή την εγκυμοσύνη της

Όλο και πληθαίνουν οι φήμες και τα δημοσιεύματα που θέλουν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Η παρουσιάστρια, που αυτές τις ημέρες απολαμβάνει τις διακοπές της, μέχρι στιγμής δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για την προσωπική της ζωή. Επίσης, δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει το χαρμόσυνο γεγονός.

Στη Ρόδο, το νησί από όπου κατάγεται, περνά τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μαζί με την οικογένειά της και φυσικά τον αγαπημένο της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Η παρουσιάστρια που εδώ και λίγο καιρό φημολογείται ότι περιμένει το πρώτο της παιδί, με τις πρόσφατες φωτογραφίες στο instagram της αλλά και κάποιες ακόμα που κυκλοφόρησαν από εμφάνισή της σε παραλία του όμορφου νησιού, φαίνεται πως διανύει την καλύτερή της φάση.

Την ίδια ώρα όμως συνεχίζει να αναρτά φωτογραφίες της στo Instagram και να ποζάρει με γυρισμένη την πλάτη ή να κρύβει διακριτικά την κοιλίτσα της.

Οι followers της το παρατήρησαν και στην τελευταία της ανάρτηση τη ρώτησαν «γιατί παίζει κρυφτούλι» και εκείνη θέλησε να «σπάσει» τη σιωπή της.

«Αυτό το κρυφτούλι το βρίσκω βαρετό αν είσαι με το καλό αν δεν είσαι another time», έγραψε συγκεκριμένα μια follower, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να απαντάει: «Το ότι κάποιος επιλέγει να κρατήσει την προσωπική του ζωή ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ γιατί να λέγεται κρυφτούλι; Ειλικρινά δεν σας καταλαβαίνω… Δεν θεωρώ ότι ένα πρόσωπο που κάνει μια δουλειά που προβάλλεται στον κόσμο οφείλει κάθε τι που περνάει ή όχι οποιαδήποτε χρονική στιγμή να το ανακοινώνει ή να δίνει εξηγήσεις. Κατά τη γνώμη μου η κατανόηση και η εν συναίσθηση σε αυτές τις περιπτώσεις θα ήταν δυο έννοιες που καλό θα ήταν να μάθετε την ερμηνεία τους».

Ωστόσο, οι ερωτήσεις συνεχίστηκαν: «Προς τί η τόση μυστικοπάθεια?», με την παρουσιάστρια να τονίζει: «Προς αδιάκριτους & περίεργους».

Ακόμη, όταν ένας άλλος follower της έγραψε: «ποιο από όλα το ότι είστε κομπλεξική ;;;; Δεν κάνετε άλλη δουλειά. Το ότι είστε έγκυος ;;; Σας πέτυχα στη Ρόδο κ η κοιλιά έφτανε στο στόμα κ στις φωτογραφίες ίσα ίσα που φαίνεται», η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε:

«Δεν έχω την τιμή να σας γνωρίζω προσωπικά Και ούτε και εσείς εμένα! Γιαυτο κρατήστε εσείς τα κόμπλεξ σας για εσάς και την επόμενη φορά που θα με δείτε να έχετε το θάρρος της γνώμης σας να μου τα πείτε όλα αυτά κατάμουτρα! Θεωρώ ότι λέγεται ανθρώπινο δικαίωμα και όχι ΚΟΜΠΛΕΞ πάντως έτσι για την ιστορία».

Ο διάλογος συνεχίστηκε με τον ίδιο να σημειώνει: «Έσείς σίγουρα δεν με γνωρίζετε εσάς όμως σας γνωρίζουμε λόγω της δουλειά σας Θα πρέπει λοιπόν να δέχεστε όχι μόνο τα σχόλια που σας αρέσουν αλλά και τα υπόλοιπα που δεν. Είπα την γνώμη μου ! Το κομπλεξική δεν είναι τίποτε σε όλα αυτά τα γνωστά που σας χαρακτηρίζουν όταν ακούγεται το όνομα σας. Όλη η Ελλάδα τα ξέρει και εσείς φυσικά. Δεν έχετε συνηθίσει;».

Σε αυτό το σημείο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε: «Το ότι με ξέρετε λόγω δουλειάς δεν σημαίνει ότι γνωρίζετε και την προσωπικότητα μου. Δεν κατανοώ την επιχειρηματολογία σας, με συγχωρείτε ούτε και την διατύπωση σας “δεν έχετε συνηθίσει..”. Δεν σας επιτρέπω όπως και σε κανέναν να με θίγει. Κρύβεστε πίσω από μια ανωνυμία πληκτρολογίου, μιλάτε για ένα τόσο λεπτό και ευαίσθητο γυναικείο θέμα που δεν θα νιώσετε Ποτέ την αγωνία και το φόβο! Ειλικρινά ντρέπομαι για τον τρόπο που σκέφτεστε και καλό θα ήταν να μην με ακολουθείτε άλλο και να προβληματιστείτε έστω και λίγο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ