Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLife & Style«Kopόιδo, σου τρώει τα λεφτά»: Ο Στάθης Σχίζας απαντά στα απαpάδεκτα σχόλια...

«Kopόιδo, σου τρώει τα λεφτά»: Ο Στάθης Σχίζας απαντά στα απαpάδεκτα σχόλια για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Σε μία μακροσκελή ανάρτηση προχώρησε ο Στάθης Σχίζας μέσα από τον Instagram, θέλοντας να απαντήσει σε ορισμένα σχόλια που έχει λάβει και αφορούν την σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, αλλά και τις διακοπές τους.

Συγκεκριμένα ο νικητής του Survivor 2022 αναφέρθηκε στην απουσία της κόρης του από το πλευρό του, στις καλοκαιρινές του διακοπές, ενώ ανέφερε πως η μικρή απουσίασε από δίπλα του και την βραδιά του τελικού. Παράλληλα μίλησε για την σύντροφό του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αναφέροντας πως «είναι μια άξια κοπέλα, έχει καταφέρει αρκετά πράγματα τα οποία εσείς δεν τα ξέρετε και ούτε υπάρχει λόγος να τα μάθετε».

Στάθης Σχίζας: Τι αναφέρει σε ανάρτησή του στο Instagram

Ο Στάθης Σχίζας συγκεκριμένα ανέφερε: «Βλέπω διάφορα κακοπροαίρετα σχόλια που γράφετε ορισμένοι χωρίς να ξέρετε και χωρίς να σας πέφτει λόγος. Κακώς μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία να απολογηθώ για το τι κάνω μόνο και μόνο γιατί προσβάλλομαι από κάποια σχόλια κι εγώ και η σύντροφός μου. Αρχικά μερικοί λέτε για τις χλιδάτες διακοπές χιλιάδων ευρώ και τα χρήματα που μου τρώει η Αλεξάνδρα».

Για την κόρη του ανέφερε: «Δεύτερον αναφέρετε το ότι δεν κάνω διακοπές με το παιδί μου χωρίς να ξέρετε τι συμβαίνει στο σπίτι του κάθε ανθρώπου το οποίο είναι ένα πολύ προσωπικό θέμα… Αν παρατηρήσατε η κόρη μου δεν ήρθε στον τελικό… Αν σκεφτείτε λίγο καλύτερα θα βρείτε και τις απαντήσεις…».

Για τη Χρήματα του Survivor: «Πρώτον το έπαθλο δεν το έχω πάρει ακόμα και θα αργήσω να το πάρω κιόλας όπως κάθε χρόνο καθυστερεί αρκετά. Το τι θα κάνω το έπαθλο ή μέρος αυτού εγώ μιλάω με πράξεις και όχι με κουβέντες και θα το δείτε όταν έρθει η ώρα», απάντησε ο Στάθης Σχίζας.

Για την πολυτέλεια των διακοπών του: «Ότι βλέπετε από αυτά τα πανάκριβα ξενοδοχεία όπως λέτε, το τονίζω, μερικοί, αυτή την περίοδο είναι συνεργασίες διαφήμισης με τα συγκεκριμένα ξενοδοχεία αλλά αν είστε λίγο πιο προσεκτικοί και όχι κακοπροαίρετοι θα το είχατε καταλάβει. Τρίτον δεν δήλωσα ποτέ ότι είμαι άνεργος, είμαι ενεργός επιχειρηματίας τα τελευταία περίπου 10 χρόνια και με τη βοήθεια το Θεού πάνε όλα καλά», τόνισε ο νικητής του Survivor.

Τέλος για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, και όσους έγραψαν ότι του «τρώει» χρήματα ο Στάθης Σχίζας απάντησε: «Και τελευταίο η Αλεξάνδρα είναι και αυτή επιχειρηματίας, έχει δικά της χρήματα, είναι ανεξάρτητη, δεν έχει και δεν είχε ποτέ ανάγκη κανέναν Χ.Ψ Στάθη να φάει χρήματα. Είναι μια άξια κοπέλα, έχει καταφέρει αρκετά πράγματα τα οποία εσείς δεν τα ξέρετε και ούτε υπάρχει λόγος να τα μάθετε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ