Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΜεξικό: H 71χρονη «γιαγιά Τζόρνταν» έγινε viral στο TikTok με το ταλέντο...

Μεξικό: H 71χρονη «γιαγιά Τζόρνταν» έγινε viral στο TikTok με το ταλέντο της στο μπάσκετ

Η «γιαγιά Τζόρνταν» λέει πως ελπίζει να συνεχίζει να παίζει μπάσκετ για πολλά χρόνια ακόμη, παρότι το ένα γόνατό της έχει αρχίσει να την ταλαιπωρεί λιγάκι

Σκοράει και προκαλεί… ντελίριο η 71χρονη γιαγιά από το Μεξικό, την οποία βάφτισαν «Τζόρνταν».

Το Μεξικό απέκτησε νέο αστέρι του μπάσκετ: την Αντρέα Γκαρσία Λόπες. Βίντεο που μεταφορτώθηκε στην πλατφόρμα TikTok από τον εγγονό της εικονίζει την κυρία Λόπες στο γήπεδο της μικρής, απομακρυσμένης πόλης όπου ζει, της Σαν Εστέμπαν Ατατσλάουκα, στην πολιτεία Οαχάκα.

Το βίντεο έχει πλέον ένα εκατομμύριο θεάσεις και αρκετοί χρήστες της πλατφόρμας βάφτισαν την εβδομηντάρα… «γιαγιά Τζόρνταν», παραπέμποντας στον Μάικλ Τζόρνταν, εμβληματική μορφή του αθλήματος.

Στο βίντεο, η κυρία Λόπες, με τα γκρίζα της μαλλιά πλεγμένα σε δυο μακριές κοτσίδες και φορώντας μακριά φούστα, κάνει προσποίηση για να εξουδετερώσει αμυντικό κοντά στο καλάθι προτού βρει χώρο και σκοράρει αξιοποιώντας άψογα το ταμπλό.

Η «γιαγιά Τζόρνταν» λέει πως ελπίζει να συνεχίζει να παίζει μπάσκετ για πολλά χρόνια ακόμη, παρότι το ένα γόνατό της έχει αρχίσει να την ταλαιπωρεί λιγάκι.

@jcarlossando #basquetbol #nba2k #oaxaca ♬ sonido original – J Carlos Sandoval
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ