Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΗ Ιωάννα Μαλέσκου με το μπικίνι της στην παραλία

Η Ιωάννα Μαλέσκου με το μπικίνι της στην παραλία

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Η Ιωάννα Μαλέσκου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και μοιράζεται στιγμές από αυτές με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η παρουσιάστρια είναι πολύ ενεργή στα social media και ανεβάζει φωτογραφίες τόσο με τα αγαπημένα της σκυλάκια, όσο και με τα μπικίνι της από την παραλία.

Η ίδια πόζαρε στον φακό χωρίς φίλτρα και ρετούς και μπορεί κανείς να διακρίνει το πόσο γυμνασμένο είναι το σώμα της.

Η παρουσιάστρια που φέτος ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ εκτός από τη γυμναστική που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς της προσέχει πολύ τη διατροφή της.

Σε συνέντευξή της στο «Hello» είχε αποκαλύψει τα διατροφικά της μυστικά και το αγαπημένο της πιάτο.

«Οι συνταγές που προτιμώ είναι οι γρήγορες και υγιεινές. Αγαπημένο μου μενού είναι τα σπιτικά μπιφτέκια με ρύζι μπασμάτι και πράσινη σαλάτα με ξηρούς καρπούς, κράνμπερι, σύκο και dressing balsamico», είχε πει για ένα από τα αγαπημένα της φαγητά.

Μιλώντας για το διατροφικό της πλάνο λέει: «Προσπαθώ να κρατώ μια ισορροπία. Δεν έχω πλέον τη χρονική άνεση να είμαι τόσο αυστηρή με τη διατροφή και την άσκηση, όμως έχω φροντίσει να διαμορφώσω στο σπίτι μου δωμάτιο γυμναστικής με βαράκια, ελλειπτικό μηχάνημα και λάστιχα. Μαγειρεύω όσο πιο υγιεινά μπορώ και, κυρίως, επιλέγω πηγές πλούσιες σε πρωτεΐνη για να δίνω στον οργανισμό μου καθημερινά την ενέργεια που χρειάζεται».

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε η Ιωάννα Μαλέσκου στο Instagram της

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ