Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΘανάσης Ευθυμιάδης: “Η Ανώτερη Δύναμη, βλέπει ότι δεν κάνω διακοπές, θα μου...

Θανάσης Ευθυμιάδης: “Η Ανώτερη Δύναμη, βλέπει ότι δεν κάνω διακοπές, θα μου χαρίσει αλλιώς χαρά”

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, για την αξία των διακοπών, εξηγώντας τι πρέπει να κάνουν όλοι στις διακοπές τους.

Ο ηθοποιός, που έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής, δίπλα στη φύση, συχνά μοιράζεται στα social media tips και μυστικά.

Έτσι, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα για τις διακοπές και τι ακριβώς σημαίνουν, ενώ απευθύνθηκε και σε όσους δεν θα τα καταφέρουν να φύγουν.

Αναλυτικά ανάρτηση του Θανάση Ευθυμιάδη

«Ειδικά τα τρία τελευταία καλοκαίρια αλλά γενικότερα τα τελευταία 12 χρόνια (από την οικονομική κρίση του 2010 και μετά), αποκτήσαμε μία καινούργια κακιά συνήθεια: να δηλητηριάζουμε τις καλοκαιρινές μας διακοπές (είτε πρόκειται για μία αυθημερόν βουτιά σε κοντινή παραλία είτε για πολυήμερες διακοπές), όλοι μας είμαστε έτοιμοι να μπούμε σε μία συζήτηση, με κάποιον γνωστό ή άγνωστο, που το θέμα της είναι: “και ακόμα δεν είδαμε τίποτα, από το χειμώνα έρχονται τα χειρότερα”.

Το κάνουμε τόσο απλά και φυσικά, ενώ ταυτόχρονα πιστεύουμε ότι απολαμβάνουμε τις διακοπές μας.

Μα ακριβώς για αυτό λέγονται “διακοπές“, διακόπτω τον τρόπο ζωής που κάνω όλον τον υπόλοιπο χρόνο και για λίγες ώρες ή για λίγες μέρες ζω αλλιώς.

Οι διακοπές είναι ένα δώρο που κάνω στον εαυτό μου επειδή κατάφερε να αντεπεξέλθει σε όλες τις δυσκολίες της χρονιάς. Έρχομαι σε επαφή με τα τέσσερα στοιχεία της φύσης: Γη Νερό Αέρας Φωτιά – Ήλιος και δέχομαι τη βοήθειά τους, την θεραπεία τους. Για μένα οι διακοπές είναι κάτι ιερό.

Αντί λοιπόν να συζητάμε σε μία παρέα για τα χειρότερα που έρχονται, ας προτείνουμε να μιλήσει ο καθένας για κάτι που τον κάνει να νιώθει ευγνώμων.

Καταρχήν, όσοι έχουμε την τύχη να μπορούμε να κάνουμε διακοπές έστω και για λίγες μέρες, έστω και για ένα κυριακάτικο μπάνιο, ας πούμε ένα Ευχαριστώ, στο Θεό – στο σύμπαν – στην τύχη – ή όπου πιστεύει ο καθένας.

Έχουμε την υγεία μας και την οικονομική δυνατότητα να μπορούμε να το κάνουμε. Αυτό δεν είναι αυτονόητο και δεδομένο για όλους. Αν τα παίρνουμε όλα σαν δεδομένα και αυτονόητα δεν θα είμαστε χαρούμενοι με τίποτα.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης δίνει συμβουλή σε όσους δεν θα μπορέσουν να κάνουν διακοπές

Με όσους δεν θα μπορέσουν να κάνουν διακοπές, μοιράζομαι αυτό που σκεφτόμουν εγώ, όταν για λόγους εργασίας ή ασθένειας ή συμπαράστασης σε άτομο που είχε ανάγκη, δεν κατάφερνα να κάνω διακοπές: Η Ανώτερη Δύναμη που φροντίζει την ισορροπία του σύμπαντος, βλέπει ότι δεν κάνω διακοπές και θα μου χαρίσει με κάποιον άλλο τρόπο, Χαρά 😁».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ