Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΜεγιστάνας του real estate στο Ντουμπάι ξόδεψε 100.000 ευρώ σε σαμπάνιες Dom...

Μεγιστάνας του real estate στο Ντουμπάι ξόδεψε 100.000 ευρώ σε σαμπάνιες Dom Perignon

Είναι κάποια μεσημέρια στο νησί των ανέμων που ενώ όλα κυλούν σε φυσιολογικούς ρυθμούς, γίνεται κάτι και αλλάζουν όλα σε μια στιγμή, όπως ακριβώς συνέβη στο Principote για δυο συνεχόμενες ημέρες, από τον ίδιο άνθρωπο που τα έδωσε όλα.

Για την ακρίβεια πλήρωσε 100.000 ευρώ- από πενήντα την κάθε ημέρα- ανοίγοντας μόνο λευκές σαμπάνιες Dom Peringon κατά συρροή, προκειμένου να κεράσει φίλους και όχι μόνο, στέλνοντας τον λογαριασμό σε δυσθεώρητα μεν, αλλά απολύτως φυσιολογικά για την Μύκονο του Ιουλίου, ύψη.

Πρόκειται για Γερμανό πολυεκατομμυριούχο, μεγιστάνα του real estate που κατοικεί μόνιμα στο Ντουμπάϊ, ο οποίος βρέθηκε στο νησί για να περάσει μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών μαζί με φίλης του.

Εκείνο το μεσημέρι της περασμένης εβδομάδας, ο συγκεκριμένος μετά το φαγητό και όταν άρχισε να ανεβαίνουν οι διαθέσεις, ξεκίνησε να ανοίγει μόνο λευκές Dom Perignon με ρυθμό πολυβόλου, αρχίζοντας να κερνάει και άλλους θαμώνες του Principote.

Μετά από δυο και πλέον ώρες οι άδειες φιάλες άρχισαν να συσσωρεύονται και ο τελικός λογαριασμός ανήλθε στις πενήντα χιλιάδες ευρώ, τα οποία πλήρωσε χαλαρά ενώ ζήτησε να του κρατήσουν το ίδιο τραπέζι και την επόμενη μέρα.

Όπερ και εγένετο φυσικά, αφού όπως αποδείχθηκε είχε την ίδια διάθεση για να διασκεδάσει και να στήσει άλλο ένα πάρτι με σαμπάνιες, όταν ανέβηκε η ήδη καλή διάθεση του, επιλέγοντας και πάλι μόνο Dom.

Το σκηνικό επαναλήφθηκε, το κοντέρ του λογαριασμού σταμάτησε πάλι στις πενήντα χιλιάδες και ο Γερμανός επιχειρηματίας έφυγε χαρούμενος, χωρίς να ασχοληθεί καν με τις εκατό συνολικά χιλιάδες που ξόδεψε για τον συγκεκριμένο αφρώδη οίνο.

Οι φωτογραφίες των δυο ημερών είναι ενδεικτικές για το το μπορεί να συμβεί στη Μύκονο, ένα απλό μεσημέρι του Ιούλη από έναν big spender που απλά ήρθε στο κέφι και αποφάσισε να στήσει το δικό του ξεχωριστό πάρτι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ