Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΙωάννα Τούνη: Βρίσκεται και πάλι στο νοσοκομείο

Ιωάννα Τούνη: Βρίσκεται και πάλι στο νοσοκομείο

Μία φωτογραφία της instagrammer προκάλεσε ανησυχία στους θαυμαστές της – Είχε νοσηλευτεί πριν μερικές εβδομάδες στο νοσοκομείο, εξαιτίας υπερκόπωσης

Η Ιωάννα Τούνη εδώ και κάποιες μέρες έχει ενημερώσει τους ακόλουθούς της, ότι δεν είναι πολύ καλά με την υγεία της. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέβασε ένα story, όπου φαίνεται μόνο το χέρι της με έναν ορό.

Προς το παρόν η ίδια, δεν έχει γνωστοποιήσει τι ακριβώς συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας της και αν τελικά βρίσκεται στο νοσοκομείο ή όχι. Νωρίτερα, ο σύντροφός της Δημήτρης Αλεξάνδρου, δημοσίευσε ένα παρόμοιο story στον δικό του λογαριασμό, στο οποίο έδειχνε να βρίσκεται στο σπίτι του και να  έχει ορό στο χέρι του, αιτιολογώντας πως ήταν για τόνωση του οργανισμού.  Το μόνο σχόλιο που άφησε στο story της, η Ιωάννα Τούνη ήταν η φράση «Μπας και συνέλθω». Για την ώρα, οι ακόλουθοι περιμένουν τις επόμενες αναρτήσεις της instagrammer, όπου θα εξηγεί πού ακριβώς βρισκόταν και τι συνέβη.

Η Ιωάννα Τούνη είχε και κατά το παρελθόν αντιμετωπίσει προβλήματα με την υγεία της, καθώς είχε βρεθεί στο νοσοκομείο, γνωστοποιώντας την κατάστασή της. Πιο συγκεκριμένα, την προηγούμενη φορά η Ελληνίδα instagrammer είχε νοσηλευτεί λόγω υπερκόπωσης. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ