Αuτό δεν το δέχεται!: Ο αυστηpός όρος που έβαλε η Φαίη Σκορδά στον ΣΚΑΪ και έφερε παvικό σε όλο το κανάλι

319

Η Φαίη Σκορδά μετά από 9 χρόνια στον ΑΝΤ1 αποφάσισε για πολύ συγκεκριμένους λόγους και μετά από συζήτηση να μην συνεχίσει και σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη υπογράψει με τον ΣΚΑΪ.

Άνω κάτω ο ΣΚΑΪ με την έλευση της Σκορδά

Η παρουσιάστρια, την περασμένη Παρασκευή αποχαιρέτησε τους συνεργάτες της στην τελευταία εκπομπή «Πρωινό» ιδιαίτερα φορτισμένη. Η ίδια δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της, ενώ στη συνέχεια έκανε μια ανάρτηση όπου ευχαριστούσε όλους τους συνεργάτες της, χωρίς όμως να κάνει αναφορά στον Γιώργο Λιάγκα.

Όσο λοιπόν η ίδια χαλαρώνει σε υπερπολυτελέστατο ξενοδοχείο του Σουνίου έχει αφήσει πίσω της φωτιά να σιγοκαίει στο κανάλι του Φαλήρου αφού η ένταξή της στο δυναμικό του σταθμού έχει φέρει τα πάνω κάτω.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η έλευση της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ δημιουργεί ένα άλλο πρόβλημα στο κανάλι με την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου.

Τι απαίτησε και τι απέρριψε η Σκορδά από τον ΣΚΑΙ

Έπειτα, σύμφωνα με το tv-24.gr, η Φαίη Σκορδά διεκδικεί τρίωρη εκπομπή (9-12) στην πρωινή ζώνη. Ωστόσο, αυτό δεν γνωρίζουμε κατά πόσο θα το δεχθούν οι ιθύνοντες, αφού κάπου πρέπει να χωρέσει και η ενημερωτική εκπομπή που έχουν κατά νου.

Επίσης, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η παρουσιάστρια χτύπησε την πόρτα υψηλού στελέχους και του είπε πως δεν θα δεχθεί στην εκπομπή της πολλά εμπορικά. Τα εμπορικά αυτομάτως φέρνουν χαμηλά νούμερα και δεν αφήνουν παράλληλα την ροή της εκπομπής να εξελιχθεί καθώς πιάνουν σημαντικό ρόλο από την θεματολογία.