Βρισηίδα Ανδριώτου για Σπύρο Μαρτίκα: «Ευχαριστώ τον Θεό που μου τον έστειλε, τον ρωτάω αν είναι αληθινός»

«Μας στενοχώρησε που δεν πίστεψαν στη σχέση μας και μου κάνει εντύπωση πως κάτι αυτονόητο, το αμφισβητούν», είπε ο φαρμακοποιός – Δείτε βίντεο από την κοινή συνέντευξη του ζευγαριού

Την πρώτη τους κοινή συνέντευξη παραχώρησαν Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου, λίγες μέρες αφού το φετινό Survivor έριξε αυλαία, με νικητή τον Στάθη Σχίζα.

Το ζευγάρι, βρέθηκε καλεσμένο στην εκπομπή «Love It» σήμερα, όπου μίλησαν για τη σχέση τους, την παρεξήγηση του Σπύρου Μαρτίκα με τον Χρήστο Δάντη, ενώ εξλεφρασαν και το παράπονό τους από το τηλεοπτικό κοινό.

«Γενικά φοβάμαι να εκθέσω τις σχέσεις μου στα social και δεν το έχω κάνει. Επειδή όμως στο ριάλιτι το ζήσαμε, ήταν αναμενόμενο. Πολλά από αυτά που κάνουμε δεν τα δείχνω, τα κρατάω για εμάς», είπε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Στην πορεία, ο φαρμακοποιός εξέφρασε το παράπονό του από το τηλεοπτικό κοινό και τα media, λέγοντας: «Με την Βρισηίδα μας στεναχώρησε που δεν πιστέψανε στη σχέση μας. Και μου κάνει εντύπωση πως κάτι αυτονόητο, το αμφισβητούν. Εμείς στην αρχή το κρατούσαμε κρυφό, κάποια στιγμή όμως δεν μπορούσαμε να το κρύβουμε και έγινε το μπαμ. Ο κόσμος για αυτό το αμφισβητούσε γιατί το είδε ξαφνικά ενώ αυτό είχε ξεκινήσει από πολύ νωρίς».

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ