Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΌλα ψέμα, διέρρευσε φωτογραφία: Μαζί σε καφετέρια της Θεσσαλονίκης Τούνη – Αλεξάνδρου,...

Όλα ψέμα, διέρρευσε φωτογραφία: Μαζί σε καφετέρια της Θεσσαλονίκης Τούνη – Αλεξάνδρου, μετά τον σάλο

Δε συμπληρώθηκε μέρα από τον σάλο που προκλήθηκε σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα, Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου εθεάθησαν στη Θεσσαλονίκη.

Μερικές ώρες μετά τον χαμό που έχει προκληθεί στα social media από τα δημοσιεύματα που θέλουν την Ιωάννα Τούνη να τραβά χωριστούς δρόμους με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και μετά την απάντηση της ίδιας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram, οι δυο τους βρέθηκαν μαζί στη Θεσσαλονίκη.

Nα θυμίσουμε ότι Ιωάννα Τούνη έκανε unfollow στο Instagram τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και το ίδιο φαίνεται πως έκανε κι εκείνος. Είναι ένα από τα πιο συζητημένα ζευγάρια της σεζόν που πέρασε και έναν χρόνο μετά την είδηση ότι είναι μαζί, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου περνάνε την πιο σοβαρή κρίση στη σχέση τους.

Πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες ότι υπάρχουν σύννεφα μεταξύ τους, καθώς οι δυο τους έκαναν χωριστά διακοπές. Η Ιωάννα Τούνη είχε βρεθεί στη Μύκονο με φίλους και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου επέλεξε πιο ήσυχες διακοπές.

Σήμερα, σύμφωνα με τη φωτογραφία που πόσταρε στα stories της η Soula Glamorous ο Δημήτρης Aλεξάνδρου ταξίδεψε μέχρι τη συμπρωτεύουσα για να βρεθέι με την Iωάννα Tούνη. O φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε γνωστό εστιατόριο.

Δείτε το ντοκουμέντο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ