Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & Style“Μη μπαίνετε στην κλειδαρότρυπά μου” Η Ιωάννα Τούνη απαντά μετά τον καταιγισμό...

“Μη μπαίνετε στην κλειδαρότρυπά μου” Η Ιωάννα Τούνη απαντά μετά τον καταιγισμό μηνυμάτων για χωρισμό με Αλεξάνδρου

Σε ένα story προχώρησε η Ιωάννα Τούνη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου θέλησε να μιλήσει στους διαδικτυακούς της φίλους για ένα giveaway.

Η γνωστή influencer, προτού μιλήσει για τον διαγωνισμό που τρέχει στον λογαριασμό της, σχολίαζε τα δημοσιεύματα που μιλούν για τον χωρισμό με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Συγκεκριμένα όλα άρχισαν όταν τα ξημερώματα της Τρίτης το προφίλ της Soula Glamorous αποκάλυψε πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχει αφαιρέσει όλα τα tag με το όνομά του από τις κοινές φωτογραφίες που έχει με την Ιωάννα Τούνη και το αντίστοιχο, ενώ ο ένας δεν ακολουθεί τον άλλον στο Instagram.

Η Ιωάννα Τούνη από την πλευρά της σχολίασε σε story: «Γεια σας κουτσούνια μου. Τι κάνετε; Εγώ δεν είμαι πάρα πολύ καλά στην υγεία μου από χθες το πρωί όπως είπα και στο story μου. Τώρα λίγο συνήλθα, είμαι καλύτερα. Γενικά είμαι σπίτι όλη μέρα, προσπαθώ λίγο να συνέλθω πραγματικά γιατί είμαι τερματισμένη. Δεν ξέρω αν φαίνεται από τον έρπη και από τα πράγματα που βγάζω συνέχεια και εν τέλει οι κακές σκύλες δεν παθαίνουν και τίποτα, οπότε σίγουρα δεν θα πάθω κι εγώ. Σχετικά με τα άπειρα πράγματα και τα άπειρα δημοσιεύματα που γράφονται τις τελευταίες ημέρες, εβδομάδες, μήνες, δεν ξέρω, θα σας πω ότι θέλω, όταν θέλω όπως κάνω πάντα. Οπότε μην μπαίνετε στην κλειδαρότρυπα μου. Δεν σας απασχολεί τίποτα…».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ