Ασημίνα Χατζηανδρέου: Περιγραφεί τη γνωριμία της με τον Χρήστο Δάντη και απαντά για τη διαφορά ηλικίας

«Επειδή δεν είχα επαφή μέσα στο παιχνίδι, αυτόν που έχουν στενοχωρήσει πιο πολύ ήταν ο Χρήστος», είπε η πρώην παίκτρια του Survivor – Δείτε τα σχετικά βίντεο

Για τη σχέση της με τον  Χρήστο Δάντη αλλά για τα σχόλια που έχει δεχτεί για τη διαφορά ηλικίας ανάμεσά τους, μίλησε η Ασημίνα Χατζηανδρέου σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα.

Η παίκτρια που έφτασε στον ημιτελικό του Survivor, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Love it», όπου είπε για τη σχέση της με τον τραγουδιστή: «Με τον Χρήστο είμαστε μαζί 3 χρόνια. Γενικά στη ζωή μου από κάποιες καταστάσεις με κάποια θέματα υγείας της οικογένειάς μου, είπα πως θα ασχολούμαι με το τώρα. Κι αν το τώρα με κάνει να χαμογελάω και να είμαι χαρούμενη, θα είναι αυτό που θα είμαι σήμερα.

Αύριο μπορεί να μην είμαι. Μόνο το τώρα έχουμε. Επειδή δεν είχα επαφή μέσα στο παιχνίδι, αυτόν που έχουν στενοχωρήσει πιο πολύ ήταν ο Χρήστος. Εγώ που βγήκα, έπαθα ένα μικρό σοκ.

Θα βγάλει και κακία και αγάπη ο κόσμος. Εμένα δε με απασχολεί γιατί ζω το τώρα. Οκ, μπορούσα να είμαι με έναν μικρότερο σε ηλικία και να μην ήμουν ευχαριστημένη. Ή εκείνος να μην ήταν ευχαριστημένος και να ήταν αλλού».

Δείτε το βίντεο

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ