Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΦαίη Σκορδά: Η ανάρτησή της μετά την αποχώρηση από τον ΑΝΤ1 και...

Φαίη Σκορδά: Η ανάρτησή της μετά την αποχώρηση από τον ΑΝΤ1 και το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου

Αποχώρησε από τον ΑΝΤ1 η Φαίη Σκορδά, έπειτα από εννέα χρόνια. Την Παρασκευή 8 Ιουλίου αποχαιρέτησε μέσα από την εκπομπή “Το Πρω1νό” τους συνεργάτες της και τους τηλεθεατές, ενώ το βράδυ έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση στο Ιnstagram.

«Αληθινές αγκαλιές.. Αυτό κρατάω», έγραψε η Φαίη Σκορδά με τους ανθρώπους του σταθμού να την αποχαιρετούν και να την ευχαριστούν. Η παρουσιάστρια ανέβασε αρκετές φωτογραφίες με συνεργάτες της, ωστόσο από αυτές απουσιάζει ο Γιώργος Λιάγκας. Αίσθηση προκάλεσε και ένα story που δημοσίευσε από το καμαρίνι της, στην οποία έχει προσθέσει μια τελεία και μια παύλα…

Ανάμεσα στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση ξεχωρίζει αυτό της Κατερίνας Καινούργιου. Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha έγραψε πως όλα γίνονται για καλό.

Η χθεσινή μέρα ήταν συναισθηματικά φορτισμένη για την Φαίη Σκορδά.

“Όπως ξέρετε δεν έχω ετοιμάσει τίποτα. Θα ήθελα μόνο ένα λεπτό για να σας ευχηθώ καλό καλοκαίρι, ένα λεπτό μέσα στο οποίο δεν μπορώ να περιγράψω αυτά τα 9-10 χρόνια στην οικογένεια του ΑΝΤ1” είπε η παρουσιάστρια στην εκπομπή της Παρασκευής.

“Θα συγκρατηθώ γιατί μου ήρθε στο μυαλό μου η γιαγιά μου χθες, η οποία μου έλεγε το εξής: ‘εγώ σε βλέπω γιατί χαμογελάς και λάμπεις και μου φτιάχνεις τη διάθεση. Κι όταν κλαις είσαι τόσο άσχημη που δεν μπορώ’. Οπότε με χαμόγελο και με ευγνωμοσύνη να κλείσει αυτή τη τηλεοπτική σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του ΑΝΤ1, γιατί είναι οικογένεια, γιατί είναι κάποιοι άνθρωποι που πραγματικά σε αγκαλιάζουν” ανέφερε εμφανώς συγκινημένη και στη συνέχεια ευχαρίστησε ονομαστικά τους ανθρώπους που βρέθηκαν στο πλευρό της όλα αυτά τα χρόνια.

“Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον άνθρωπο που είναι δίπλα σε όλους, ό,τι κι αν συμβεί, είναι ο πρόεδρος του ομίλου ΑΝΤ1, αλλά πάνω απ’ όλα είναι ο άνθρωπος Θοδωρής Κυριακού. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την εμπιστοσύνη μέχρι τελευταία στιγμή” σημείωσε η Φαίη Σκορδά.

“Να ευχαριστήσω αυτή την ομάδα, σας κοιτώ όλους στα μάτια αυτές τις μέρες και πραγματικά ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες που έχουν περάσει από αυτή την εκπομπή. Μπορεί να βρίσκονται τώρα σε άλλα κανάλια, αλλά δεν έχει καμία σημασία, γιατί αυτό που μένει στο τέλος είναι μια αγκαλιά. Χθες κοιτούσα την Λίτσα και δεν άντεχα” είπε βουρκωμένη.

Αυτό που στο τέλος μένει είναι μια αγκαλιά” ανέφερε η Φαίη Σκορδά, που ευχήθηκε καλό καλοκαίρι σε όλους. “Εγώ θέλω να συνεχίσω να σας φτιάχνω τη διάθεση. Αυτό μόνο” κατέληξε. Έστειλε ένα μεγάλο φιλί στους τηλεθεατές και καταχειροκροτήθηκε από τους συνεργάτες της στο πλατό της εκπομπής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ