Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & Style3+1 Βήματα για να Ανακαινίσετε τον Χώρο σας

3+1 Βήματα για να Ανακαινίσετε τον Χώρο σας

Εδώ και καιρό περιμένετε να έρθει η κατάλληλη στιγμή για την ανακαίνιση, όμως το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι απλώς να ξεκινήσετε, σήμερα! Όσο αναβάλλετε κάτι, τόσο περισσότερο άγχος δημιουργείτε στον εαυτό σας και αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα σχέδια σας να μένουν στάσιμα. 

Να θυμάστε πως μια αλλαγή στον χώρο που ζούμε θα βοηθήσει σε μια καλύτερη καθημερινότητα και θα ανανεώσει εμάς τους ίδιους. Το πρώτο πράγμα που θα ήταν καλό να κάνετε είναι να δημιουργήσετε μια λίστα με ακριβώς τι θέλετε να αλλάξετε. Αφού ολοκληρώσετε το πρώτο στάδιο, ήρθε η ώρα να κάνετε τα σχέδια σας πραγματικότητα.

Αν ψάχνετε τα πιο απλά βήματα για να ανακαινίσετε τον χώρο σας, παρακάτω θα βρείτε τα 4 καλύτερα!

  1. Φωτισμός του σπιτιού

Το πρώτο και το πιο σημαντικό βήμα, που θα ήταν καλό να εμπεριέχεται στην λίστα σας είναι ο φωτισμός του σπιτιού σας. Πολλές φορές τα φωτιστικά και οι λάμπες που επιλέγουμε δεν κολακεύουν τόσο πολύ τον χώρο μας. Έτσι μπορείτε να ψάξετε να βρείτε τα καλύτερα φωτιστικά και τις λάμπες που θα αναδεικνύουν τον χώρο σας με τον καλύτερο τρόπο. Φυσικά, για να φωτιστεί το σπίτι σας χρειάζεται και έναν πάροχο ρεύματος που θα μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες σας και στις οικονομικές σας δυνατότητες. Μπορείτε να επιλέξετε ρεύμα Volton ώστε το σπίτι σας να είναι συνεχώς φωτισμένο χωρίς άγχος.

  • Διακοσμητικά- κάνουν διαφορά

Φυσικά όταν επιλέγουμε να κάνουμε μια ανακαίνιση θα πρέπει να δώσουμε μεγάλη σημασία στο ποια πράγματα χρειαζόμαστε πραγματικά και ποια όχι. Υπάρχουν μερικά διακοσμητικά τα οποία πρέπει να κρατήσουμε αλλά υπάρχουν και μερικά που θα ήταν καλό να χαρίσουμε σε φίλους και γνωστούς και να τα ανταλλάξουμε με νέα. Να θυμάστε πως υπάρχουν συγκεκριμένα διακοσμητικά που έχουν την δυνατότητα να κάνουν την διαφορά σε έναν χώρο και να του δώσουν τον χαρακτήρα που εσείς επιθυμείτε.

  • Το δάπεδο και χαλιά

Το τρίτο και το πιο σημαντικό που θα ήταν καλό να αλλάξετε σε μια ανακαίνιση είναι το δάπεδο του σπιτιού σας. Πολλά σπίτια, έχουν από την κατασκευή τους πλακάκια, τα οποία δεν αναδεικνύουν καθόλου τον χώρο. Μπορείτε ανάλογα το δωμάτιο, να επιλέξετε άλλο δάπεδο που να ζεσταίνει τον χώρο και να τον αναδιαμορφώνει. Επίσης θα μπορούσατε να προμηθευτείτε μερικά χαλιά από τον Εφραίμογλου, που θα δώσουν ξεχωριστό στυλ και ύφος στο χώρο σας και θα τον αναδείξουν ακόμα περισσότερο.Υπάρχουν πολλά είδη χαλιών που μπορεί να επιλέξει κανείς ανάλογα με τον χώρο για τον οποίο προορίζονται.  

  • Μην ξεχάσετε το μπαλκόνι

Πολλές φορές όταν κάνουμε μια ανακαίνιση, φροντίζουμε τον εσωτερικό χώρο και όχι τόσο τον εξωτερικό. Έτσι λοιπόν σε αυτή την ανακαίνιση δώστε βάση στο να ομορφύνετε το μπαλκόνι σας, μην ξεχνάτε πως είναι το πρώτο πράγμα που βλέπετε όταν ανοίγετε τα παντζούρια το πρωί. Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό σε ένα μπαλκόνι είναι η τέντα, καθώς ι δίνει χρώμα στο μπαλκόνι αλλά και βοηθάει στην σωστή σκίαση. Μπορείτε να επιλέξετε τεντόπανα από τη Nyfan, που έχει πλήθος από χρώματα και είδη. Επίσης θα μπορούσατε να διακοσμήσετε το μπαλκόνι σας με χρωματιστά λουλούδια και άνθη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ