Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΚατερίνα Καινούργιου και Φίλιππος Τσαγκρίδης ξανά μαζί

Κατερίνα Καινούργιου και Φίλιππος Τσαγκρίδης ξανά μαζί

Το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του – Η προσπάθεια επανασύνδεσης έγινε από τον επιχειρηματία

Όπως όλα δείχνουν, η Κατερίνα Καινούργιου όχι μόνο δεν έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή, αλλά έκανε κι ένα πισωγύρισμα.

Η παρουσιάστρια επέστρεψε στην αγκαλιά του πρώην συντρόφου της και γνωστού επιχειρηματία, Φίλιππου Τσαγκρίδη. Παρά τον χωρισμό τους, οι δυο τους κρατούσαν μια τυπική σχέση όλο αυτό το διάστημα. Η μετακόμιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι φαίνεται πως έπαιξε τον ρόλο της, με τους κοινούς τους γνωστούς να προσπαθούν να φέρουν και πάλι κοντά το ζευγάρι.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, οι δυο τους ταξίδεψαν μαζί στη Ρώμη για ένα τριήμερο και μάλιστα, το ταξίδι αυτό το πρότεινε ο Φίλιππος Τσαγκρίδης.

Ούτε οι καλοί φίλοι της παρουσιάστριας δεν γνώριζαν ότι συνοδευόταν στη Ρώμη, καθώς η ίδια φρόντισε να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ακόμα και στα social media, τήρησε μια διακριτική στάση και σε όσα στιγμιότυπα ανάρτησε, φαινόταν μόνη της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ