Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & Style4 Βήματα για να Οργανώσετε την Καλύτερη Βάπτιση για το Παιδί σας

4 Βήματα για να Οργανώσετε την Καλύτερη Βάπτιση για το Παιδί σας

Μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής ενός γονέα είναι η στιγμή που βαφτίζει το παιδί του. Η τελετή της βάπτισης είναι πολύ σημαντική τόσο για τους γονείς όσο και για το παιδί, οπότε είναι απόλυτα φυσιολογικό να θέλετε το καλύτερο για αυτήν την τόσο σημαντική και ξεχωριστή στιγμή της οικογένειας σας. 

Σίγουρα, η βάπτιση θέλει αρκετό χρόνο και καλή προετοιμασία ώστε να βγει ένα ωραίο αποτέλεσμα. Αν κανονίζετε την βάπτιση του μωρού σας και ψάχνετε τους τρόπους ώστε να την κάνετε να ξεχωρίζει, παρακάτω θα βρείτε τα 4 πιο σημαντικά βήματα για να οργανώσετε την καλύτερη βάπτιση για το παιδί σας.

  1. Το μέρος που θα οργανώσετε την βάπτιση

Το πρώτο και το πιο σημαντικό που πρέπει να σκεφτείτε πριν οργανώσετε μια βάπτιση είναι το μέρος που θα γίνει η τελετή. Αυτή η επιλογή θα γίνει ανάλογα με την εποχή, δηλαδή αν η βάπτιση γίνεται το καλοκαίρι, μπορείτε να επιλέξετε ένα μέρος που είναι κοντά στην θάλασσα. Προτιμήστε να μην κάνετε την βάπτιση σε τελείως διαφορετικό τόπο από αυτόν που είστε καθώς θα ταλαιπωρήσετε ιδιαίτερα το παιδί σας με τις πολλές μετακινήσεις. Προτιμήστε ο χώρος της βάπτισης και της δεξίωσης να είναι σε κοντινή απόσταση για να διευκολύνετε τόσο εσάς όσο και τους καλεσμένους σας 

  • Τον στολισμό της βάπτισης

Το δεύτερο πράγμα στο οποίο θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη έμφαση είναι η διακόσμηση τόσο του χώρου της εκκλησίας όσο και του χώρου της δεξίωσης. Μπορείτε να βρείτε πολλές ιδέες για την διακόσμηση στο διαδίκτυο ή να εμπιστευτείτε κάποιον ειδικό. Ένα ακόμα πράγμα που μπορείτε να σκεφτείτε να προσθέσετε στην διακόσμηση του χώρου είναι ένα candybar στον εξωτερικό χώρο της εκκλησίας, με γλυκά και αναψυκτικά. Μπορείτε να βρείτε εντυπωσιακά γλυκά βάφτισης από το Lateau Patisserie και να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας με νόστιμα και δημιουργικά γλυκίσματα.

  • Σταυροί βάπτισης

Ο βαπτιστικός σταυρός είναι κάτι που σχεδόν ποτέ δεν λείπει από την λειτουργία της βάπτισης του μωρού σας. Ο σταυρός, είναι το κόσμημα που είναι αναπόσπαστο κομμάτι της βάπτισης και είναι αυτό που θα έχει το παιδί σας για την υπόλοιπη ζωή του ως ενθύμιο από εκείνη την ημέρα. Μπορείτε με την βοήθεια των νονών του παιδιού σας, να επιλέξετε τον κατάλληλο και τον πιο ωραίο σταυρό. Το καλύτερο που θα μπορούσατε να κάνετε είναι να εμπιστευτείτε την κατασκευή κοσμημάτων από τη Fasma Hellas, έτσι ώστε να έχετε το δικό σας ξεχωριστό αποτέλεσμα με βάση τα δικά σας γούστα.

  • Δώρο για το μωρό σας

Τέλος θα πρέπει και εσείς οι ίδιοι να αγοράσετε ένα δώρο για το μωρό σας, που θα του προσφέρετε μετά την βάπτιση. Προσπαθήστε να διαλέξετε ένα ξεχωριστό δώρο που θα του υπενθυμίζει αυτή την ξεχωριστή μέρα καθώς μεγαλώνει. Μπορείτε να βρείτε εκπαιδευτικά ξύλινα παιχνίδια για κάθε ηλικία στο mrwolftoys.gr, με αυτά το παιδί σας θα περνάει ευχάριστα και δημιουργικά τον χρόνο του. Επίσης μπορείτε να επιλέξετε αυτά τα δώρα αν εσείς βρεθείτε καλεσμένοι σε κάποια βάπτιση το επερχόμενο χρονικό διάστημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ