Έλενα Παπαρίζου: Το απίστευτο περιστατικό που συνέβη σε συναυλία της – Άνδρας από το κοινό κατέβασε το παντελόνι του

382

Μόλις πληροφορήθηκε για το συμβάν, η τραγουδίστρια ζήτησε από τη διοργάνωση να απομακρυνθεί ο άνδρας και να καλέσουν την αστυνομία – Δείτε βίντεο

Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη, κατά τη διάρκεια της συναυλίας της Έλενας Παπαρίζου στη Θεσσαλονίκη.

Η γνωστή τραγουδίστρια βρισκόταν στη σκηνή και τραγουδούσε τις επιτυχίες της, όμως αναγκάστηκε να διακόψει την ερμηνεία της, όταν αντιλήφθηκε πως κάτι συμβαίνει στις πρώτες σειρές του κοινού.

Όταν σταμάτησε τη μουσική και ρώτησε τους θαυμαστές της από το μικρόφωνο τι συμβαίνει, κάποιες κοπέλες της απάντησαν πως ανάμεσα στον κόσμο υπήρχε ένας άνδρας με κατεβασμένο το παντελόνι του.

@libertye @Helena Paparizou 15/06 σε συναυλία στην Θεσσαλονίκη. Τα λόγια περιττά 👑 #helenapaparizouofficial #helenapaparizoufanclub #metoo #fy #fyp #queen #humanity #unicef #goodwillambassador #greece ♬ original sound – Eleftheria

Φανερά εκνευρισμένη τότε, η τραγουδίστρια ζήτησε από τη διοργάνωση να απομακρυνθεί ο άνδρας και να καλέσουν την αστυνομία.

«Θα παρακαλέσω κατευθείαν αυτός ο άνθρωπος να φύγει και να καλέσετε το 100. Είναι ένας χώρος με μικρά παιδιά. Σας παρακαλώ πολύ», είπε η τραγουδίστρια από τη σκηνή, κρατώντας το κεφάλι της ανήσυχη από το περιστατικό.

Το κοινό κάτω από τη σκηνή ξέσπασε σε χειροκροτήματα με τη στάση της απέναντι σε αυτό που συνέβη και έσπευσε να της πει «μπράβο» που δεν αδιαφόρησε για τις θαυμάστριές της.