Σασμός: Ο «Άγγελος» δημοσίευσε φωτογραφία με το απόλυτο spoiler

Οι θαυμαστές της τηλεοπτικής σειράς που δεν επιθυμούν να μάθουν τι θα συμβεί, είναι προτιμότερο να μη διαβάσουν το άρθρο

Ακόμα μία ανατροπή πρόκειται να δούμε στον «Σασμό», όπως αποκαλύπτει ο Θανάσης Πατριαρχέας.

Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Άγγελο στη δραματική σειρά του Alpha, δημοσίευσε μία σοκαριστική φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ειδικότερα, ανάρτησε μία φωτογραφία με τον ίδιο να έχει γυρίσει την πλάτη του στον φωτογραφικό φακό.

Αυτό όμως, που συγκλονίζει είναι το… αίμα που έχει καλύψει το πουκάμισό του, δίνοντας έτσι την εντύπωση πως το τέλος του «Άγγελου» στον Σασμό είναι κοντά.

Στη λεζάντα της ανάρτησής του έγραψε: «Φινάλε. Γεια σας. (Πολλές φορές ακούμε για φόνους και ευτυχώς δεν έχουμε εικόνες. Είναι σκληρές, αβάσταχτες, ειδικά για αυτούς που μένουν πίσω. Εδώ είναι ένα ψέμα αλλά κάθε φορά που το βλέπω το ίδιο σοκαριστικό. Τα όπλα κάνουν μόνο για παλιοσίδερα. Οι έχθρες, οι βεντέτες, οι κακίες δεν λυτρώνουν, αποθρασύνουν. Ας γεμίσουμε τις καρδιές, μας όχι μόνο αγάπη αλλά και λογική».

Δείτε τη φωτογραφία:Τι θα συμβεί με τον Άγγελο
Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο, η αγοραπωλησία του κτήματος στον Άγγελο ολοκληρώνεται με επιτυχία. Η Καλλιόπη ωστόσο, εξοργισμένη από την όλη κατάσταση, πηγαίνει στο ιατρείο του για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και μετά από έναν μεγάλο καβγά, αρπάζει ένα νυστέρι και καρφώνει τον Άγγελο στα πλευρά.

Πιστεύοντας πως τον έχει σκοτώσει, τρέχει να κρυφτεί, εκείνος όμως είναι ακόμη ζωντανός. Αμέσως μετά, μπαίνει στο ιατρείο ο Κώστας (Δημήτρης Γεωργαλάς) και τυφλωμένος από τη ζήλια του για την Άσπα (Βέρα Μακρομαρίδου), σφάζει τον Άγγελο και τρέπεται σε φύγη. Η Άσπα εντοπίζει το νεκρό σώμα του αγαπημένου της και το σοκ είναι τεράστιο.

Αναφορικά με το σημερινό επεισόδιο του Σασμού, που θα προβληθεί απόψε στις 21:00, ο Καραπάνος δίνει εντολή θανάτου για τον Γεράσιμο. Τα νέα των εξετάσεων προκειμένου να βρεθεί συμβατός δότης για την Αργυρώ είναι επιτέλους ενθαρρυντικά, την ώρα που η ίδια νιώθει όλο και πιο αδύναμη. Ο Σταύρος ενημερώνει την Αργυρώ πως είτε εκείνος είτε η Άσπα υπάρχει η πιθανότητα να είναι συμβατοί δότες.

Ο παπα – Μιχάλης προσπαθεί να μεταπείσει την Καλλιόπη για το κτήμα, κίνηση που ωστόσο θα την οδηγήσει εκ νέου σε σύγκρουση με τον Αστέρη. Ο Γεράσιμος απαγορεύει στη Στέλλα να πει στον Καραπάνο την αλήθεια. Ο Καραπάνος οργανώνει τη δολοφονία του Γεράσιμου. Τα πάντα είναι έτοιμα και η στιγμή πλησιάζει. Μία απρόσμενη ανακάλυψη θα ξυπνήσει μνήμες στη Βασιλική, και θα ενεργοποιήσει τις ενοχές του Μαθιού, την ώρα που ο Αστέρης προσεύχεται για εξιλέωση.

Ακολουθούν αποσπάσματα από το επεισόδιο


Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ