Μπέττυ Μαγγίρα: Η απάντησή της στον Light – «Δεν μπορείς να ξέρεις τι έχω περάσει για να είμαι εδώ σήμερα»

Η παρουσιάστρια απάντησε στον τράπερ μέσα από την εκπομπή της για τις δηλώσεις του σχετικά με την τραπ και τη διαπαιδαγώγηση της νεολαίας – Δείτε βίντεο

Στις δηλώσεις του Light απάντησε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Ο γνωστός τράπερ ανάρτησε ένα βίντεο σε story στο Ιnstagram του, στο οποίο «επιτίθεται» στους δημοσιογράφους που ταυτίζουν την τραπ μουσική με την λάθος διαπαιδαγώγηση των παιδιών.

«Ως απάντηση σε κάποιους κυρίους και κυρίες, που τα μοναδικά τους credentials είναι ότι στολίζουν πάνελ πρωινών και μεσημεριανών εκπομπών που είχαν πολλά να πουν για τις δηλώσεις μου, να σας απαντήσω ότι αν θεωρείτε πως η διαπαιδαγώγηση των παιδιών σας και ο δρόμος που θα επιλέξουν να πάρουν σε αυτή τη ζωή και το τι είδους άνθρωποι θα γίνουν, είναι μια ευθύνη που βαραίνει εμένα σαν καλλιτέχνη ή οποιονδήποτε άλλον και δεν είναι δική σας ευθύνη σαν γονείς ή σαν παιδαγωγοί, ίσως να έπρεπε να ξοδεύετε λιγότερο χρόνο επιλέγοντας να είστε τραγουδιστές, συγγραφείς, ηθοποιοί, παρουσιαστές και λίγο περισσότερο να είστε γονείς», είπε μεταξύ άλλων ο Light.

Η παρουσιάστρια του απάντησε στον αέρα της εκπομπής, θέλοντας να στηρίξει και τον συνεργάτη της, Δημήτρη Μακαλιά, ο οποίος ήταν ο πρώτος που απευθύνθηκε στον τράπερ, λέγοντάς του ότι αποτελεί «κακό πρότυπο για τη νέα γενιά» και προκάλεσε την αντίδρασή του.

«Δεν μπορείς να ξέρεις τι έχω περάσει για να είμαι εδώ σήμερα. Εγώ μεγάλωσα στην Ξάνθη, σε μια γειτονιά στον δρόμο, που ευτυχώς όταν ήμουν παιδί, αυτά δεν υπήρχαν. Το ότι υπάρχουν αυτή τη στιγμή δεν σημαίνει ότι φέρεις εσύ ευθύνη, αλλά ούτε σημαίνει ότι όταν αποτελείς πρότυπο, δεν σε βαραίνει μια ευθύνη. Όταν αυτό δείχνεις προς τα έξω και το περνάς ως κάτι δελεαστικό μέσα από τα τραγούδια σου, τα παιδιά σου το βλέπουν κι αυτά ως κάτι ωραίο, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι»,  εξήγησε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Θα έπρεπε από τη στιγμή που τα έχεις ζήσει όλα αυτά και λυπάμαι για αυτό, να μην παροτρύνεις να το ζήσουν κι άλλοι. Αυτό θα έπρεπε να σε κάνει να έχεις ένα alert, να μη ζουν πλέον τα παιδιά τέτοια πράγματα. Ξέρω τι συμβαίνει εκεί έξω, δεν ζω σε παλάτι, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θέλω να το ζήσουν και τα παιδιά μου. Σίγουρα δεν σε βαραίνει η ευθύνη της ανατροφής των δικών μου παιδιών, αλλά δεν μπορείς να ξέρεις πόσο χρόνο καταναλώνω για τα παιδιά μου για να τα αναθρέψω σωστά», είπε κλείνοντας.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ