Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΚληρονομιά Τράγκα: Ο Φρέντυ έφυγε, η Μαρία και ο Γιάννης έμειναν

Κληρονομιά Τράγκα: Ο Φρέντυ έφυγε, η Μαρία και ο Γιάννης έμειναν

Μετά την αποποίηση κληρονομιάς από τον μικρότερο γιο του δημοσιογράφου-εκδότη η υπόθεση της αμύθητης περιουσίας του γίνεται πλέον ένα παιχνίδι για δύο

Ελάχιστοι αναγνώρισαν την φιγούρα του νεαρού που πέρασε την είσοδο του Ειρηνοδικείου στην οδό Λουκάρεως μαζί με τον Θέμη Σοφό το το πρωί της Τρίτης.

Ακόμη κι αυτοί όμως δεν γνώριζαν ότι ο Βενιαμίν του ανθρώπου που έστησε μια άτυπη real estate αυτοκρατορία με ακίνητα-φιλέτα ανά την υφήλιο, πήγε στο συγκεκριμένο δικαστικό μέγαρο για βάλει τέλος σε μια υπόθεση που τον ταλαιπώρησε πολύ.

Λίγες ώρες αργότερα ο δικηγόρος του Θέμης Σοφός, απέστειλε στα ΜΜΕ την δήλωση με την οποία ο Φρειδερίκος Τράγκας αποποιήθηκε την κληρονομιά του πατέρα του.

Ήταν μια κίνηση μάλλον αναμενόμενη από τον μικρότερο γιο του ανθρώπου που άφησε άφωνη την κοινή γνώμη με το εύρος της περιουσίας του, τα εκατομμύρια των μετρητών και τις θυρίδες σε διάφορα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Ο Φρέντυ δεν διεκδίκησε από την αρχή τίποτε περισσότερο από αυτό που του αναλογούσε στην τεράστια κληρονομιά που άφησε ο πατέρας του, όμως από την στιγμή που έγινε γνωστή η δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων της, η επιλογή του κατέστη μονόδρομος.

Η θέση του στο Μέγαρο Μαξίμου, ως εις εκ των συμβούλων του πρωθυπουργού με ότι αυτό συνεπάγεται τον ώθησε να πάρει την απόφαση που τον αφήνει πλέον εκτός του κάδρου των κληρονόμων.

«Ο εντολέας μας κ. Ευθύμιος-Φρειδερίκος Τράγκας του Γεωργίου ανακοινώνει ότι δεν επιθυμεί την επαγωγή της κληρονομιαίας περιουσίας σε αυτόν και αποποιείται νομίμως κάθε περιουσιακό στοιχείο, που περιέρχεται σε αυτόν εκ της διαθήκης του εκλιπόντος αγαπημένου πατέρα του Γιώργου Τράγκα, είτε στην Ελλάδα είτε σε οποιοδήποτε άλλο κράτος» αναφέρεται στην ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Θέμη Σοφού που εκπροσωπεί από την αρχή αυτού του κληρονομικού θρίλερ για γερά νεύρα, τον έναν εκ των δύο γιων του Γιώργου Τράγκα.

Όπως αναφέρει ο κ. Θέμης Σοφός, που εκπροσωπεί τον Φρέντυ Τράγκα, «η παντελής έλλειψη γνώσης και ανάμειξής του στον εν γένει επαγγελματικό βίο και δραστηριότητα του πατέρα του συνετέλεσε, μεταξύ άλλων, στη λήψη της οριστικής απόφασης περί αποποίησης της επαχθείσης κληρονομίας».

Μάλιστα έθεσε τον εαυτό του στην διάθεση των αρχών εάν αυτό κριθεί απαραίτητο κατά την έρευνα του Οικονομικού Εισαγγελέα που που μόλις ξεκίνησε, την ίδια στιγμή που στο παιχνίδι της κληρονομιάς μένουν πλέον δύο παίχτες. Η χήρα του Γιώργου ΤράγκαΜαρία Καρρά που μέσω της δικηγόρου της διαψεύδει τα περί τεράστιας περιουσίας και ο ετεροθαλής αδερφός του Φρέντι, Γιάννης.

Αμφότεροι αναμένουν να παραλάβουν στα χέρια τους το πόρισμα των 60 σελίδων που δεσμεύει την περιουσία του εκλιπόντος, δεν δείχνουν όμως σύμφωνα με πληροφορίες διατεθειμένοι να παραιτηθούν από την κληρονομιά.

Μια κληρονομιά που φέρεται να έσπειρε θύελλες στους κληρονόμους, μετά τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και τις αποκαλύψεις για το άτυπο μπρα ντε φερ που εκτυλισσόταν μέχρι τα τέλη Μαΐου.

Πλέον η ρήση «it takes two to tango» που σημαίνει σε απλά ελληνικά ότι χρειάζονται δύο άτομα για να χορέψουν το συγκεκριμένο χορό, ηχεί ιδανική για τους εναπομείναντες παίχτες στο παζλ της τεράστιας περιουσίας που άφησε ο «θείος Γιώργος» όπως αποκαλούσαν κάποιοι τον πιο πλούσιο όπως φαίνεται τελικά δημοσιογράφο-εκδότη της χώρας.

Μόνο που ο χορός τους-εν προκειμένω η μοιρασιά-θα αργήσει πολύ να ολοκληρωθεί και είναι άγνωστο τι θα περιλαμβάνει στην τελική της μορφή, μετά το πέρας της εισαγγελικής έρευνας και την όποια απόδοση ευθυνών που ενδεχομένως προκύψουν.

Μέχρι τότε το μόνο που μπορούν να κάνουν η Μαρία Καρρά και ο Γιάννης Τράγκας είναι υπομονή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ