Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΗ Δήμητρα Κατσαφάδου με μαγιό στο ντους δείχνει πόσα κιλά έχασε -...

Η Δήμητρα Κατσαφάδου με μαγιό στο ντους δείχνει πόσα κιλά έχασε – Βίντεο

«Πώς ήμουνα πριν και πώς είμαι τώρα», λέει η επιχειρηματίας που έχει δει τον τελευταίο καιρό το σώμα της να αλλάζει

Η Δήμητρα Κατσαφάδου είναι μια γυναίκα που δεν διστάζει να «τσαλακώσει» την εικόνα της και να τρολάρει τον εαυτό της. Η επιχειρηματίας και χημικός τον τελευταίο καιρό έχει χάσει αρκετά κιλά και έχει μεταμορφωθεί.

Πριν από μερικές ώρες ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο φοράει το ολόσωμο μαγιό της, κάνει ντους και δείχνει τη νέα της πιο αδυνατισμένη σιλουέτα. Στο βίντεο ακούγεται να λέει: «Πώς ήμουνα πριν και πώς είμαι τώρα». Μάλιστα η χημικός συμβουλεύει τις διαδικτυακές της φίλες να κόψουν τα γλυκά, να πίνουν πολύ νερό και να περπατούν. Όπως λέει όμως: «Εννοείται όμως ότι αγαπάμε τον εαυτό μας όπως είμαστε και σε όποιον αρέσουμε. Juicy for ever».

Οι φωτογραφίες με το πριν και το μετά

Η Δήμητρα Κατσαδάφου σε προηγούμενη ανάρτησή της έδειξε φωτογραφίες πώς ήταν πριν χάσει τα κιλά και πώς είναι τώρα.

«Και επειδή πάντα πρέπει να τσαλακωνόμαστε για να πούμε την αλήθεια. Μην ξεχνάτε ότι τη μεγαλύτερη διαφορά από τα αδυνατιστικά μας την είδα εγώ η ίδια, για όσους με θυμάστε. Ήταν η απόλυτη κινητήριος δύναμη για να χάσω τα περιττά κιλά μου, την κυτταρίτιδα και να έχω απίστευτη σύσφιξη».

Το bullying στο σχολείο και η viral ατάκα για «την ψυχολογία της ύλης»

Η Δήμητρα Κατσαφάδου πριν από μερικούς μήνες ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η χημικός και βραβευμένη επιχειρηματίας μεταξύ άλλων είχε μιλήσει για το bullying που έχει υποστεί στη παιδική της ηλικία λόγω του επιθέτου του πατέρα της, αλλά και για το πείσμα της να αποδείξει πως «η μαγεία της φύσης μπορεί να συναντήσει την ψυχολογία της ύλης».

«Είμαι ένα άτομο που έχει φάει bullying από πολύ μικρό παιδί. Θυμάσαι που σου είχα πει το όνομα μου είναι Κατσαφάδου. Με πείραζαν για το επίθετο του πατέρα μου, που είναι Μαλακοδήμου. Με έλεγαν κάπως… κατάλαβες. Από τότε είμαι πληγωμένη. Το Αρναούτογλου δεν είναι σαν το Μαλακοδήμου. Πλέον έχει παρέλθει», αποκάλυψε για το πατρικό της όνομα.

Φυσικά μίλησε και για τη viral ατάκα «όταν η μαγεία της φύσης συναντά την ψυχολογία της ύλης», και εξήγησε τι σημαίνει.
«Η ψυχολογία της ύλης είναι το πως εμπλέκονται, κάνουν έρωτα όλα τα υλικά. Η χημεία – η κορώνα των επιστημών – είναι η ψυχολογία της ύλης. Μπορείς να τα φτιάξεις! Τα φυτά δεν έχουν ψυχολογία; Αυτή η χημεία είναι η ψυχολογία της ύλης, με τρολάρουν συνέχεια με αυτό! Οι δικοί μου με μαλώνουν γιατί είναι “Μανιάτες”. Μου λένε “Δημητρούλα πάλι έγινες viral”. Είναι η ζωή μου αυτή η φράση!

Δεν μπορούν να μου λένε τι είναι η ψυχολογία της ύλης, ρε Γρηγόρη! Είναι ολόκληρη επιστήμη από πίσω, είναι κβαντομηχανική, έχω τελειώσει ολόκληρο Χημικό, ήμουν φυτό. Σκεφτόμουν ότι δεν μπορώ να είμαι μια στείρα χημικός, έπρεπε να κάνω κάτι με την επιστήμη που σπούδασα.

Οι γονείς μου είναι γιατροί και μου έλεγαν κρίμα για το Χημικό. Ήμουν μαθήτρια του 19.5 και στις εξετάσεις έγραψα 18.5, δεν πέρασα Ιατρική αλλά στο Χημικό. Η πίεση που υπέστην με έφτασε στην άκρη του γκρεμού».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ