Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΙωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ένας χρόνος σχέσης – Η επέτειος στη...

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ένας χρόνος σχέσης – Η επέτειος στη Σαντορίνη και οι τρυφερές εξομολογήσεις

Το ζευγάρι είναι στα καλύτερά του

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ είναι Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Το ζευγάρι έχει επέτειο, καθώς συμπληρώνει ένα χρόνο σχέσης και επέλεξε να περάσει το Σαββατοκύριακο στη Σαντορίνη.

Οι πρώτες φήμες ότι είναι μαζί κυκλοφόρησαν στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού όταν οι δυο τους εθεάθησαν σε τρυφερά τετ α τετ στην Αρεόπολη Λακωνίας.

Λίγο αργότερα και αφού είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες τους αποφάσισαν να επιβεβαιώσουν τη σχέση τους μέσω Instagram.

Ανέβασαν μία κοινή τους φωτογραφία και μίλησαν ανοιχτά για τον έρωτά τους.

«Πλέον αντιλαμβάνομαι πως δεν γίνεται να έχω προσωπική ζωή από την στιγμή που δημοσιεύονται παντού άρθρα και φωτογραφίες από στιγμές μου, που προσπαθώ να κρατήσω ιδιωτικές. Όλα στη ζωή έχουν ένα τίμημα», δήλωνε εκείνη την περίοδο η influencer.

Από τότε μέχρι σήμερα μιλούν συνεχώς για τη σχέση τους σε κάθε ευκαιρία ενώ αρκετές είναι και οι τρυφερές φωτογραφίες που έχουν ποστάρει στα social media.

Μάλιστα, τον περασμένο Ιανουάριο ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποκάλυψε ότι θέλει να αποκτήσει παιδιά με την Ιωάννα.

«Αν με αξιώσει ο Θεός να κάνω παιδιά, είναι κάτι που το έχω πάρει από την οικογένειά μου. Δεν ξέρω αν θα γίνω καλός πατέρας, δεν υπάρχει πετυχημένη συνταγή. Υπάρχει αγάπη, θέληση. Δεν φοβάμαι γιατί όταν είσαι εσύ ολοκληρωμένος, όσο μπορείς ως άνθρωπος, θα δώσεις και ολοκληρωμένα πράγματα στο παιδί σου. Ό,τι και να αντιμετωπίζει και αν το παιδί το κάνω με την Ιωάννα, δεν ξέρω κι αν θέλει να κάνει παιδί. Εννοείται θέλω να κάνω παιδί με την Ιωάννα», είπε χαρακτηριστικά το μοντέλο.

Επίσης, τον Απρίλιο, ο ίδιος βρήκε έναν ιδιαίτερο τρόπο να της δείξει την αγάπη του. Έκανε τατουάζ στο χέρι του το αρχικό του ονόματός της.

Θυμίζουμε ότι το προηγούμενο χρονικό διάστημα ήταν δύσκολο για την Ιωάννα Τούνη, καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα της. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου όμως ήταν δίπλα της και της στάθηκε σαν βράχος.

Το απόγευμα της Παρασκευής (27/5) οι δυο τους πέταξαν για την Σαντορίνη προκειμένου να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές για την πρώτη τους επέτειο.

Φυσικά, βομβάρδισαν το Instagram με stories από το δωμάτιο στο οποίο διαμένουν, αλλά και από τις βόλτες τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ